arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΈΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Ένα μεγάλο μουσικό γεγονός, με την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και νέων καλλιτεχνών: Στυλιανό Λεγάκη, Θοδωρή Φέρη και η δική μας Τριπολίτισσα Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, και την 7μελή ορχήστρα τους, θα απολαύσουμε στον χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στο χώρο δεξιώσεων «SUNSET» (περιοχή Νέου Καρδαρά), το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ.
Τιμή Πρόσκλησης: 30€ (περιλαμβάνεται πλήρες μενού, ελεύθερη κατανάλωση εμφιαλωμένου κρασιού ΠΟΠ Μαντινείας, αναψυκτικών και μία φιάλη ποτού ανά τραπέζι).
Προσκλήσεις διατίθενται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες και στο κατάστημα «Music Center», Γεωρ. Α3, στην Τρίπολη.
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΆ Η 2Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη επιτυχία της 1ης Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο 2019 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες
Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 13 Απριλίου 2018.
Όλες οι πληροφορίες αναλυτικά εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ (ΕΣΕΠΠΑ)
Την ίδρυση του Ελληνικού Συνδέσμου Επιχειρηματικών Πάρκων (ΕΣΕΠΠΑ) ανακοίνωσαν οκτώ φορείς που ιδρύουν, διαχειρίζονται, διοικούν και λειτουργούν, Οργανωμένους Υποδοχείς Δραστηριοτήτων (ΟΥΔ), 16 επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν εντός ΟΥΔ, καθώς και δύο σύνδεσμοι επιχειρήσεων. Αποστολή του Ελληνικού Συνδέσμου Επιχειρηματικών Πάρκων είναι η προώθηση, μέσω θεσμικού διαλόγου με την κυβέρνηση, τους ΟΤΑ και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς και οργανισμούς, της δημιουργίας και λειτουργίας Οργανωμένων Υποδοχέων Δραστηριοτήτων (ΟΥΔ), όπου θα ισχύουν σαφείς κανόνες αδειοδότησης και λειτουργίας των επιχειρήσεων και θα ελέγχεται με διαφάνεια η εφαρμογή τους.

ΡΕΚΟΡ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΟΥΧΟΥ
Ρεκόρ επταετίας κατέγραψαν πέρυσι οι εξαγωγές ελληνικών ενδυμάτων, με τις επιχειρήσεις του κλάδου να εξαργυρώνουν σε αυξημένες πωλήσεις την απόφασή τους για έξοδο στις αγορές του εξωτερικού εν μέσω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Με βάση στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) η αξία των ελληνικών εξαγωγών ενδυμάτων το 2017 ξεπέρασε τα 603 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση κατά 10,6% έναντι του 2016 (545 εκατ. ευρώ).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ
Συνεχίστηκε η κινητικότητα στον μεταποιητικό τομέα της Ελλάδας τον Φεβρουάριο, καθώς οι ρυθμοί αύξησης του συνόλου των νέων παραγγελιών, της παραγωγής και της αγοραστικής δραστηριότητας κατέγραψαν υψηλές τιμές, αντίστοιχες με εκείνες που σημειώθηκαν μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση. Σύμφωνα με την έρευνα του ελληνικού Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών PMΙ, η επιχειρηματική εμπιστοσύνη ήταν η εντονότερη που έχει καταγραφεί από την αρχή συλλογής στοιχείων στον συγκεκριμένο τομέα εδώ και πεντέμισι χρόνια. Οι τάσεις αυτές ενθάρρυναν, με τη σειρά τους, τις εταιρείες να προσλάβουν επιπλέον εργαζομένους με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία της έρευνας.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα