arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση İSTANBUL PROHUNT 2018
exhibitor

Μεταξύ των ημερομηνιών 10-13 Μαΐου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Έκθεση İSTANBUL PROHUNT 2018 στην Κωνσταντıνούπολη/ ΤΟΥΡΚΙΑ, στον εκθεσιακό χώρο Expo Center με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Κυνήγι, Αγκιστεία και εξοπλισμού.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (09-12 Μαΐου 2018) το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (09-12 Μαΐου 2018) (διαμονή 3 νυχτών).

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : https://www.istanbulprohunt.com/index.php

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να την στείλετε το αργότερο μέχρι τις 20/04/2018 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@economy.gov.tr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα