arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνές Διαβαλκανικό Οικονομικό Συνέδριο
exhibitor

Στις 27 Απριλίου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Διεθνές Διαβαλκανικό Οικονομικό Συνέδριο από τη Γενική Γραμματεία Συνδέσμων Εξαγωγέων Uludağ στην Προύσα – BURSA – της Τουρκίας, ενώ παράλληλα με το παραπάνω συνέδριο κατά τις ημερομηνίες 26-28 Απριλίου 2018  θα πραγματοποιηθεί Πρόγραμμα Συνάντησης Επιχειρηματιών με την υποστήριξη του Υπουργείου Οικονομίας της Τουρκίας.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν Τούρκοι επιχειρηματίες από τη Προύσα και καθώς και από άλλες πόλεις της Τουρκίας και επιχειρηματίες από τις βαλκανικές χώρες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν αμοιβαίες εμπορικές σχέσεις. Παράλληλα, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας της Τουρκίας καθώς και υπουργοί οικονομίας ή/και υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων των χωρών των Βαλκανίων.

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της εκδήλωσης 26-28 Απριλίου 2018  το υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής συν πρωϊνό ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων για δύο νύχτες, καθώς και τα έξοδα μεταφοράς Κωνσταντινούπολης –Προύσας και εντός της πόλης της Προύσας. Εξαιρούνται τα αεροπορικά (ή με άλλο μέσο) εισιτήρια από και προς τη Τουρκία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.rumelisiad.org.tr     

 Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία .

 Oι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να την στείλετε το αργότερο μέχρι τις 13 Απριλίου 2018 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@ekonomi.gov.tr.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα