arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «ΛΥΣΗ»
Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ» διοργανώνει εκδήλωση εγκαινίων του Ινστιτούτου – Σχολή Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18.00 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων, (Επιμελητήριο Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21).
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα εγκαινιάσει το Κέντρο και θα απευθύνει χαιρετισμό.
Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και στην ιστοσελίδα του IN.KA.Δ.Τ. www.lisitripolis.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Αρκαδίας, και ο ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ ως εκπρόσωπος βιοτεχνών Αρκαδίας καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.
Την Παρασκευή 27 Απριλίου και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, από τις 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CO-LABOURATIVE LAB
Ψάχνετε Έναν Εναλλακτικό Τρόπο Απασχόλησης;
Ασχοληθείτε Με Την Οικονομία Διαμοιρασμού (Sharing Economy)
Μάθετε Για Τις Νέες Μορφές Απασχόλησης
Είστε ειδικός στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και θέλετε να προσελκύσετε ανθρώπους με ταλέντο ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις νέες μορφές απασχόλησης;
Το πρόγραμμα co-LABOURative LAB σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που αναδύονται μέσα από την οικονομία διαμοιρασμού και τις σχετικές διαδικτυακές πλατφόρμες.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται ανέργους, Σε υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΙΟΒΕ : ΣΤΙΣ 99,8 ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ
Στις 99,8 υποχώρησε τον Μάρτιο ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος, διακόπτοντας την ανοδική τροχιά των τελευταίων μηνών, σύμφωνα με έρευνα οικονομικής συγκυρίας του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών. Όπως τονίζει το ΙΟΒΕ «Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της σημαντικής εξασθένησης των επιχειρηματικών προσδοκιών σε όλους τους επιμέρους τομείς της οικονομίας, οι οποίες άλλωστε ήταν και αυτές που είχαν δώσει μια δυναμική ανόδου το προηγούμενο διάστημα.

ΣΤΑ 3,390 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΝΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Στα 3,390 δισ. ευρώ ανήλθαν, στο τέλος Φεβρουαρίου, οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου και αυξήθηκαν κατά 237 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με τα 3,153 δισ. ευρώ στο τέλος του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Γενικής Κυβέρνησης ανήλθαν σε 2,614 δισ. ευρώ από 2,461 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, ενώ οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων αυξήθηκαν από 692 εκατ. ευρώ σε 776 εκατ. ευρώ.Οι περισσότερες ληξιπρόθεσμες οφειλές προέρχονται από τα ασφαλιστικά ταμεία και ακολουθούν τα νοσοκομεία, τα λοιπά νομικά πρόσωπα και η τοπική αυτοδιοίκηση.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα