arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Σεμινάριο. “Οι αγορές της Αφρικανικής Ηπείρου, Πρόσφορο έδαφος για τις ελληνικές εξαγωγές και επενδύσεις”
11123538363 1565252b96 o

Το Ελληνο- Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Ανάπτυξης θεωρεί ότι η ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μέσω της ανάπτυξης των εξαγωγών καθώς και των επενδύσεων των Ελληνικών επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος αποτελούν βασικά οχήματα για την έξοδο από την κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό στις 24 Απριλίου 2018 οργανώνει Σεμινάριο- Εσπερίδα, με θέμα «Οι αγορές της Αφρικανικής Ηπείρου,  Πρόσφορο έδαφος για τις ελληνικές εξαγωγές και επενδύσεις» στο Ιωνικό Κέντρο, Λυσίου 11, Πλάκα από τις 14:00 – 19:00.
Το Σεμινάριο- Εσπερίδα θα έχει δύο μέρη. Το πρώτο θα είναι αφιερωμένο στο Σεμινάριο και το δεύτερο θα αφορά ένα πάνελ συζήτησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων που ασχολούνται με το μάρκετινγκ για την ανάπτυξη νέων αγορών και τις εξαγωγές και επενδύσεις ιδιαίτερα σε χώρες της Αφρικής.
Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γιάννης Κουρκουτάς, ο οποίος είναι Africa Regional Manager της Olympia Electronics S.A.
Στο πάνελ συζήτησης θα συμμετάσχουν Επίτιμοι Πρόξενοι και ανώτατα στελέχη πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών διαφόρων κλάδων που δραστηριοποιούνται στην Αφρική, και οι οποίοι εκτός από το να καταθέσουν τη δική τους προσωπική εμπειρία θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων σχετικά με το επιχειρείν στις χώρες της Αφρικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ.

Για τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Για την πρόσβαση σας – χάρτη πατήστε εδώ.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα