ΕΦΚΑ κατασκηνώσεις 2018: Πράσινο φως για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/05/2018 / ΩΡΑ: 17:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Το πράσινο φως πήρε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ για την θερινή περιόδο έτους 2018 όπως προκύπτει από σχετική απόφαση ενώ αναμένεται η πρόσκληση του Ταμείου για την έναρξη των αιτήσεων για την φιλοξενία στις κατασκηνώσεις των τέκνων των ασφαλισμένων.

Σύμφωνα με έγγραφό του υπουργείου Εργασίας που επικαλείται ο υφυπουργός Κοιννωικών Ασφαλίσεων κ. Πετρόπουλος κάνει γνωστό ότι εγκρίνεται η απόφαση του Διοικητικού σας Συμβουλίου του ΕΦΚΑ, σχετικά με τη διάθεση συνολικού ποσού 16.528.392,00 €, για την κάλυψη δαπανών φιλοξενίας σε ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις, παιδιών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ θερινής περιόδου έτους 2018.

 Μετά την έγκριση από το ΔΣ του ΕΦΚΑ, εγκρίθηκε η συμμετοχή των παιδιών των ασφαλισμένων των Ταμείων που υπάγονται στο υπερταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν τα παιδιά που ασφαλίζονται στους τομείς ασφάλισης του ΕΦΚΑ ενώ αναμένεται να εκδοθεί και σχετική πρόσκληση για την έναρξη των αιτήσεων.

Πηγή: dikaiologitika.gr