Όλος ο κόσμος των εκδηλώσεων μαζί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Events EXPO 2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/05/2018 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Για δύο ημέρες, 19 & 20 Μαΐου, οι κορυφαίοι επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου των events, συναντιούνται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για να ανταλλάξουν καινοτόμες ιδέες, γνώσεις και φυσικά επαγγελματικές κάρτες! Η μεγάλη αυτή σύγκληση τελείται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του ΕΒΕΠ.

Στο Events EXPO 2018 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο συνέδριο, εμπορική έκθεση, εταιρικές παρουσιάσεις, workshops και εργαστήρια διασύνδεσης, έτσι ώστε να γνωρίσουν καλύτερα την αγορά και τις νέες τάσεις σε προϊόντα, εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Το Events EXPO 2018 αφορά κατά κύριο λόγο τους επαγγελματίες των ακόλουθων κλάδων

✔ Εταιρίες Διοργάνωσης Εκδηλώσεων

✔ Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων

✔ Εταιρίες Σχετικών Υπηρεσιών

✔ Εταιρίες Σχετικού Εξοπλισμού & Προϊόντων

✔ Συμμετέχοντες και Επωφελούμενοι σε Εκδηλώσεις

Ο στόχος του Events Expo 2018 είναι η διασύνδεση των επιμέρους τμημάτων της αγοράς των events, η διάχυση της καινοτομίας με σκοπό τη βελτίωση της εξωστρέφεια τους κλάδου και η αναβάθμιση της ποιότητας των events στην Ελλάδα, μέσω ενός ισχυρού δικτύου συνεργασιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, τις επιτυχημένες πρακτικές του κλάδου, να παρακολουθήσουν το συνέδριο, να επισκεφθούν την εμπορική έκθεση, να συμμετέχουν στα workshops και networking events. 

Με την αγορά Premium εισιτηρίου στην τιμή 25€ δίνεται η πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες του διημέρου καθώς επίσης και στην καινοτόμο υπηρεσία “Professional Data Sharing” όπου μπορεί κάποιος να διαμοιραστεί στο δίκτυο της επαγγελματικές του δραστηριότητες και να λάβει τα εταιρικά στοιχεία ομιλητών, εκθετών και άλλων επισκεπτών που συμμετέχουν σε αυτό το πακέτο!

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει εδώ:

 Facebook:  www.facebook.com/EventsEXPOGr

Facebook Event: www.facebook.com/events/781595262024227

Instagram: https://www.instagram.com/eventsexpo/

Αγορά εισιτηρίου: https://bitly.com/EventsExpo_Tickets