arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ
17 Μαΐου ξεκινά ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών Δευτέρα 7 Μαΐου 2018
Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης – ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ» έχει τη χαρά να σας ανακοινώσει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 1ο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών συνολικής διάρκειας 80ωρών εκπαίδευσης, σύμφωνα με το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο του Νόμου για την Διαμεσολάβηση (Ν.4512/2018)”.
Στην εκπαίδευση μπορούν να λάβουν μέρος τόσο δικηγόροι, όσο και μη δικηγόροι. Ο αριθμός των υποψηφίων διαμεσολαβητών που συμμετέχουν σε κάθε κύκλο βασικής εκπαίδευσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τους είκοσι ένα (21). (αρ 198 του ν. 4512/2018).
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι προϋποθέσεις συμμετοχής εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CO-LABOURATIVE LAB
Ψάχνετε Έναν Εναλλακτικό Τρόπο Απασχόλησης;
Ασχοληθείτε Με Την Οικονομία Διαμοιρασμού (Sharing Economy)
Μάθετε Για Τις Νέες Μορφές Απασχόλησης
Είστε ειδικός στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και θέλετε να προσελκύσετε ανθρώπους με ταλέντο ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις νέες μορφές απασχόλησης;
Το πρόγραμμα co-LABOURative LAB σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που αναδύονται μέσα από την οικονομία διαμοιρασμού και τις σχετικές διαδικτυακές πλατφόρμες.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται:Σε ανέργους, Σε υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Ε3 ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Πρόσθετες και αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση του νέου εντύπου Ε3 παρέχονται με εγκύκλιο του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή που δόθηκε στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, παρέχονται διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση όλων των κωδικών του εντύπου, καθώς και για θέματα όπως τα δεδομένα των επαγγελματικών λογαριασμών και των τερματικών POS και ePOS ημεδαπής της επιχείρησης.

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΘΗΚΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ TAXISNET
Μέσω τραπεζικής κάρτας θα μπορούν να πληρώνουν πλέον τους φόρους και τις οφειλές τους οι φορολογούμενοι, βάσει της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής του Taxisnet. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στους φορολογούμενους μέσω της προσωπικής τους σελίδας στον ιστότοπο www.aade.gr, στην οποία θα πρέπει να συνδεθούν με τους προσωπικούς κωδικούς τους.

EUROSTAT: ΣΤΟ 57,8% ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2017
Στο 57,8% αυξήθηκε ο δείκτης απασχόλησης στην Ελλάδα το 2017, από 56,2% το 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο η χώρα εξακολουθεί να έχει τον χαμηλότερο δείκτη απασχόλησης στην ΕΕ. Επιπλέον, στην Ελλάδα, το ποσοστό απασχόλησης των ανδρών ανήλθε στο 67,7% (από 65,8% το 2016) και των γυναικών στο 48% (από 46,8% το 2016).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα