arcadianet espa
Enterprise Europe Network
GRECKA PANORAMA! Η μοναδική αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία
exhibitor

Η 4η διοργάνωση της GRECKA PANORAMA και της 3ης GREEK FOOD SHOW ανοίγουν τις πόρτες τους για το κοινό στις 1-2 Δεκεμβρίου 2018 στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy! Και φέτος προγραμματίζονται πλούσιες εκδηλώσεις και events που θα ενθουσιάσουν τους Πολωνούς επισκέπτες και θα κάνουν την καρδιά της Ελλάδας να χτυπά δυνατά στο κέντρο της Πολωνίας!

Παράλληλα με την έκθεση τουρισμού φέτος, θα παρουσιαστεί για τρίτη φορά και η THE GREEK FOOD SHOW, με θέμα τα ελληνικά προϊόντα και την πλούσια ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Ημέρα Επαγγελματιών: 30 Νοεμβρίου 2018*
(Ξενοδοχείο POLONIA PALACE HOTEL)

Ημέρες Κοινού: 1-2 Δεκεμβρίου 2018

Ώρες Έκθεσης:

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018: 10:00 – 18:00

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018: 10:00 – 17:00

*Αναλυτικό πρόγραμμα προς ανακοίνωση, Ξενοδοχείο Polonia Palace Hotel

Η έκθεση GRECKA PANORAMA θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, σημαντικούς και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ταξιδιωτικές υπηρεσίες, αλλά και μεγάλες προσφορές για την ενίσχυση της τουριστικής σαιζόν για το 2019. Η THE GREEK FOOD SHOW θα είναι και πάλι μία σημαντική ενότητα της έκθεσης με πολλαπλές μαγειρικές επιδείξεις, δειγματοδιανομή προϊόντων, γευστικές δοκιμές, πωλήσεις παραδοσιακών ελληνικών τροφίμων, και πολλές άλλες εκπλήξεις για το κοινό.

Η Ελλάδα παραμένει ο πρώτος προορισμός που επιλέγουν οι Πολωνοί για τις διακοπές τους, καθώς παραπάνω από 850.000 Πολωνοί επισκέπτες επέλεξαν την Ελλάδα το 2017. Αυτή η σημαντική αύξηση επισκεπτών, αναμένεται να συνεχιστεί και για το 2018, και το 2019 όπως σχολιάζουν οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι tour operators και παραγόντων του τουριστικού κλάδου.

Η Πολωνική Αγορά: Σημαντικές Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Σε μία αγορά των 39 εκατομμυρίων κατοίκων, η οποία αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πλέον σταθερές οικονομίες της Ευρώπης, η Ελλάδα έχει την προοπτική όχι απλά να διατηρήσει τα υψηλά νούμερα επισκεπτών της, αλλά και στρατηγικά να αναπτύξει και να καλλιεργήσει την παρουσία της με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση συνεργασιών σε μία μακρόχρονη προοπτική ανάπτυξης και των δύο χωρών.

Η έκθεση GRECKA PANORAMA τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  – ΕΟΤ, ΤΟΥ Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ)  και της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών στην Πολωνία (ΕΡΜΗΣ).

Η αποκλειστική διοργανώτρια εταιρία της GRECKA PANORAMA είναι η North Events, οποία συνεργάζεται στρατηγικά με την Future Need για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, του πολιτισμού και της ελληνικής γαστρονομίας σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού. Η North Events είναι επίσης ο αποκλειστικός διοργανωτής των 5 συνεχόμενων εκθεσιακών διοργανώσεων, από το 2014, στην Στοκχόλμη Σουηδίας, GREKLAND PANORAMA, καθώς και στην Νέα Υόρκη, Βοστώνη και Ουάσιγκτον GREEK PANORAMA.

Όλες οι πληροφορίες εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα