Πρόγραμμα Erasmus + KA3 για στελέχη επιχειρήσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/06/2018 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης των επιχειρήσεων, είναι εταίρος της σύμπραξης που υλοποιεί το πρόγραμμα Erasmus+ KA3, με ονομασία EAPPREN – Capacity Building for Intermediary Organisations through e-learning.

Πρόκειται για ένα διετές πρόγραμμα που σκοπό έχει την αναβάθμιση των ικανοτήτων των στελεχών Ενδιάμεσων Φορέων, όπως Σύνδεσμοι Βιομηχανίας, Επιμελητήρια, Εργοδοτικοί Φορείς εν γένει καθώς και Φορείς Εργαζομένων, στην υποστήριξη και αποτελεσματική υλοποίηση του θεσμού της Μαθητείας. Επιπλέον το πρόγραμμα απευθύνεται και στα στελέχη των επιχειρήσεων ώστε να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν.

Πέραν των δύο διαφορετικών εκπαιδευτικών αντικειμένων (ένα για τα στελέχη των ενδιάμεσων φορέων και ένα για τα στελέχη των επιχειρήσεων) θα δημιουργηθεί και matching toolkit ώστε οι ενδιαφερόμενοι μαθητές από τη μια να μπορούν να καταχωρούν τα χαρακτηριστικά τους (με απόλυτη προστασία των προσωπικών τους δεδομένων) και αντίστοιχα οι επιχειρήσεις ώστε να γίνεται μια διαδικασία σύζευξης με αποτελεσματικά κριτήρια.

Οι Εταίροι της σύμπραξης προέρχονται από Κύπρο, Βέλγιο, Λετονία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Πολωνία, Ισπανία και Ελλάδα.

Περισσότερη πληροφόρηση για το έργο μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα http://eappren.eu/ καθώς και στην  ιστοσελίδα του συνδέσμου http://sevpde.gr/ .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε μια κλειστή συνάντηση  για την παρουσίαση  της λειτουργίας της πλατφόρμας  e-learning που θα γίνει στα γραφεία του συνδέσμου στην Πάτρα. (Βότση 2, 26221, Πάτρα)

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ ή καλέστε στο τηλέφωνο 2610620815 (κ. Κυριαζή).