arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δωρεάν προβολή της επιχείρησής σας στην ιστοσελίδα και στα ηλεκτρονικά μέσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
epimelitirio

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας δίνει την ευκαιρία στα μέλη του, να προβάλουν την επιχειρήσή τους Δωρεάν στην  ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Η ιστοσελίδα διαθέτει 12 περιοχές-πλαίσια προκειμένου να έχουν οι επιχειρήσεις ένα ακόμη κανάλι προβολής και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών του.

Η προβολή θα έχει ισχύ για έναν μήνα από την μέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα. Προϋπόθεση για την προβολή αποτελεί το μέλος να είναι ταμειακώς ενήμερο για το τρέχον έτος.

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας της αίτησης που θα πρέπει να αποστείλετε στο e-mail press@arcadianet.gr ή στο φαξ: 2710 233738.
Την αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ ή να ζητήσετε να σας την στείλουν ηλεκτρονικά/φαξ από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Προδιαγραφές προβολής – δημιουργικού
Διαστάσεις αρχείου : 204px x 100px (Πλάτος x Ύψος)
Τύπος Αρχείου : .gif ή .jpg ή .png
Μέγιστος μέγεθος αρχείου : 25kb

Αν επιθυμείτε το δημιουργικό σας να κατευθύνεται σε κάποιο link παρακαλούμε να αναφέρετε το link παραπομπής.

Τα νέα της επιχείρησης
Επιπλέον στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μπορείτε να παρουσιάζετε τα νέα της επιχείρήσης σας, όπως: τιμητικές διακρίσεις, συνεργασίες, αλλαγή διεύθυνσής, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, νέα προϊόντα, συμμετοχή σε εκθέσεις κ.α. μαζί με φωτογραφικό υλικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arcadianet.gr με την ένδειξη «ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ».
Προϋπόθεση για την παρουσίαση των Νέων της Επιχείρησής σας αποτελεί να είστε ταμειακώς ενήμεροι.

Δωρεάν Προβολή Αρκαδικών Επιχειρήσεων στα ηλεκτρονικά μέσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Επιπλέον για την ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησής σας το Επιμελητήριο Αρκαδίας, προβάλει, εντελώς δωρεάν, μέσω της ιστοσελίδας του, της web TV και των τηλεοράσεων που βρίσκονται στο χώρο του Επιμελητηρίου σύντομα διαφημιστικά βίντεο των επιχειρήσεων μελών του.
Προϋπόθεση για την προβολή σας αποτελεί να είστε ταμειακώς ενήμεροι.

Προδιαγραφές προβολής- δημιουργικού
Τύπος Αρχείου : mp4
Μέγιστη διάρκεια: 1 λεπτό

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710227141-2, 2710227123 και στο email: press@arcadianet.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα