arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση Περιπατητικού Τουρισμού «TourNatur 2018», που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία, από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018.
exhibitor

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για το έργο «Τουριστική Προβολή Θεματικών Μορφών Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση Περιπατητικού Τουρισμού «Tour Natur 2018», που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία από 31 Αυγούστου  έως 2 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Messe Dusseldorf.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά, μετά τη δυναμική της παρουσία κατά τα έτη  2015, 2016 και 2017, όπου ανάμεσα σε 5000 προορισμούς εναλλακτικού τουρισμού και πάνω από 280 εκθέτες, παρουσιάστηκε ο προορισμός της Πελοποννήσου σε τουριστικούς πράκτορες, αλλά και σε εξειδικευμένο κοινό, που κατά κύριο λόγο αναζητά την επαφή με τη φύση μέσα από εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες.

Η «Tour Natur» είναι η μοναδική έκθεση με θέμα την πεζοπορία και την ορειβασία που πραγματοποιείται στη Γερμανία, φιλοξενεί πάνω από 280 εκθέτες κάθε χρόνο, ενώ συγκεντρώνει πάνω από 40.000 επισκέπτες και δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του χώρου και στο κοινό να γνωρίσουν το προϊόν προορισμών, ως εκ τούτου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της Περιφέρειας για την προβολή και την προώθηση του θεματικού προϊόντος της.  

Η Έκθεση «Tour Natur2018», διοργανώνεται από την εταιρεία Messe Düsseldorf GmbH, παράλληλα με την Έκθεση Caravan Salon και φέτος πρόκειται να φιλοξενηθεί στο Hall 6 του εκθεσιακού Κέντρου του Ντίσελντορφ.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής, έχει προγραμματιστεί η ενημέρωση του κοινού με εξειδικευμένο φυλλάδιο, ενώ στο περίπτερο της Πελοποννήσου, συνολικής επιφάνειας 30 τ.μ., πρόκειται να φιλοξενηθούν φορείς του τουρισμού/ σωματεία / σύλλογοι-ταξιδιωτικοί πράκτορες της Πελοποννήσου με εξειδίκευση στον περιπατητικό, αναρριχητικό, ποδηλατικό, κλπ., τουρισμό. Για τη διευκόλυνση αυτών σε επίπεδο επικοινωνίας, έχει προβλεφθεί η υποστήριξη του περιπτέρου, από άτομο που μιλά άπταιστα την αγγλική και τη γερμανική.

Όσοι επιθυμούν να  συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως αποστείλουν τη συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) συμμετοχής στο k.pelop@peloponnisos.org ή να επικοινωνήσουν στο 2710 557058 το αργότερο έως και την Παρασκευή 29/06/2018. Διευκρινίζεται ότι κάθε εκθέτης υποχρεούται να καταβάλλει προς τη Messe Düsseldorf GmbH, το ποσό των εκατόν τριάντα ευρώ (130,00 €) για την εξασφάλιση της συμμετοχής του.  Επίσης, λόγω του περιορισμένου χώρου παρακαλούμε για τη συμμετοχή έως 2 εκπροσώπων από κάθε φορέα, εκ των οποίων ο ένας από τους 2 να μιλά τουλάχιστον τη γερμανική ή αγγλική γλώσσα. Επισημαίνουμε τέλος, ότι η έκθεση είναι εξειδικευμένη στον τομέα του θεματικού τουρισμού και συγκεκριμένα αφορά κυρίως τον περιπατητικό τουρισμό και αναρριχητικό ή και ποδηλατικό (mountain bike) τουρισμό, ως εκ τούτου οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν εξειδικευμένη ενασχόληση με κάποιον από τους ανωτέρω τομείς.

Με δεδομένη την καλύτερη δυνατή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη βελτιστοποίηση των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων και σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα του χώρου, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι αναγκαία καθώς μέσω της συνεργασίας όλων μας, μπορούμε να πετύχουμε την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα