arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Συνάντηση Παραγωγικών Φορέων και Δημάρχου Τρίπολης για την προετοιμασία μιας ακόμα επιτυχημένης Shock Price Βραδιάς
e1530098929378

Συνάντηση μεταξύ των παραγωγικών φορέων της Τρίπολης και του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή, πραγματοποιήθηκε χθες 26/06/2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με κύριο θέμα συζήτησης την συνέχιση της ήδη επιτυχημένης διοργάνωσης της δικής μας Νύχτας προσφορών… Shock Price.

Με βασικό στόχο την στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας και την τόνωση της τοπικής αγοράς, η οργάνωση της 2ηςκαλοκαιρινής βραδιάς προσφορών, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αφού παράλληλα διαμορφώνεται και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Η διοργάνωση της Shock Price βραδιάς, θα είναι ακόμα πιο οργανωμένη ώστε να αποφευχθούν αστοχίες και να υπάρξει σύμφωνα με το Δήμαρχο Τρίπολης …πλήρης ταύτιση με την σκέψη του εμπορικού κόσμου.

Κοινή πρόθεση όλων μετά τα περσινά ικανοποιητικά αποτελέσματα, η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη μέσα από συνέργιες αλλά και η ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή καταστημάτων στην βραδιά προσφορών που με τη συμβολή του Δήμου Τρίπολης, θα επενδυθεί με πολλά και ενδιαφέροντα δρώμενα.

Αναμένονται ανακοινώσεις για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη Συνέντευξη Τύπου

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα