arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Ενεργειακές υπηρεσίες και καταχώριση στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών
man 2140606 1920

Δημοσιεύθηκε η απόφαση ΔΕΠΕΑ/Γ/οικ. 176381/18 η οποία αφορά επιχειρήσεις που κατά την έννοια του ν. 4342/2015, ασκούν, μεταξύ άλλων, τη δραστηριότητα παροχής ενεργειακών υπηρεσιών και επιθυμούν την καταχώρισή τους στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών.

Με τις διατάξεις της απόφασης:

α) Καθορίζεται το περιεχόμενο των έργων βελτίωσης ενεργειακής απόδοσης που παρέχονται/εκτελούνται/ υλοποιούνται/πραγματοποιούνται από τις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις στο Μητρώο Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών.

β) Καθορίζεται το περιεχόμενο του Μητρώου Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών και ορίζεται η Αρμόδια Υπηρεσία για την τήρησή του. Ειδικότερα, καθορίζεται ο τρόπος οργάνωσης, η διαδικασία, τα κριτήρια και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή σε αυτό – καθώς και κάθε άλλο ειδικότερο θέμα.

γ) Θεσπίζεται Κώδικας Δεοντολογίας Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών, στον οποίο αναφέρονται οι αρχές και τις δεσμεύσεις τις οποίες τηρούν οι εγγεγραμμένες στο αντίστοιχο Μητρώο, Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών, προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία και η σωστή ανάπτυξη της αγοράς ενεργειακών υπηρεσιών.

Δείτε την ΔΕΠΕΑ/Γ/οικ. 176381/2018 από το αρχείο του κόμβου

Πηγή: Taxheaven 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα