arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Στήριξη στην προσπάθεια της ιστορικής Αρκαδικής ομάδας του Παναρκαδικού ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας
epimelitirio

Σε συνάντηση που είχαν μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου με εκπροσώπους της ομάδας του Παναρκαδικού, οι τελευταίοι παρουσίασαν την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Αρκαδίας και ζήτησαν την στήριξη και τη βοήθεια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Με τη σειρά τους, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Τρουπής, εξέφρασαν την συμπαράσταση του Επιμελητηρίου στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα και την επιθυμία, φυσικά, να ξεπεραστούν τα προβλήματα αυτά και η ομάδα να συνεχίσει την παρουσία της στα γήπεδα.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανέφεραν ότι ως φορέας το Επιμελητήριο μπορεί να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας, ενεργοποιώντας κάποιες επαφές των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου με ανθρώπους που πιθανόν θα ενδιαφερθούν να στηρίξουν την ομάδα, αλλά και καλώντας όσους από τους επιχειρηματίες μέλη του έχουν τη δυνατότητα, να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας του νομού μας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας λοιπόν καλεί τα μέλη του να στηρίξουν με όποιον τρόπο και σε όποιο βαθμό μπορεί ο καθένας την προσπάθεια διάσωσης και ανασυγκρότησης της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα