arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διοργάνωση ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στην ΙΤΒ ASIA στη Σιγκαπούρη
exchibition

Tο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει ελληνική επιχειρηματική αποστολή στη σημαντική διεθνή έκθεση του τουριστικού κλάδου ΙΤΒ ASIA, που θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη από 17 μέχρι 19 Οκτωβρίου 2018.

Η αποστολή έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων να έχουν σειρά επαφών και επαγγελματικών συζητήσεων, Β2Β, με παράγοντες της διεθνούς αγοράς, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασιών και παράλληλα να προβάλουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Η ΙΤΒ ASIA θεωρείται η μεγαλύτερη του κλάδου
στην Ασιατική Ήπειρο, παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον επαγγελματικό, εκθεσιακό και συνεδριακό τουρισμό αλλά και την αναψυχή. Συμμετέχουν επαγγελματίες του κλάδου, μεταφορείς, ξενοδοχεία, διαδικτυακές πλατφόρμες από 113 χώρες.

Φέτος αναμένονται 950 διεθνείς εκθέτες, που θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στο κοινό, ενώ στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γνωριμίας και επαγγελματικής δικτύωσης από το χώρο της βιομηχανίας και του τουρισμού αλλά και ειδικά σεμινάρια και εργαστήρια, προκειμένου οι επισκέπτες να ενημερωθούν περαιτέρω για την έκθεση.

Στην ITB ASIA 2017, έδωσε η Ελλάδα δυναμικό παρόν καθώς εκπροσωπήθηκε από 6 εταιρίες εκθέτες, τις Asit Greece, HATTA, Hetco Tours-Greece, Rhodes Tourism Promotion Organization και The Travel Company καθώς και οι εταιρίες IMT Travel Services SA και ο TourGreece, ως ανεξάρτητοι εκθέτες, με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της
χώρας μας στη διεθνή αγορά της Ασίας.

Η ITB ASIA διοργανώνεται φέτος στο πολυτελές θέρετρο Marina Bay Sands και προσφέρεται για άμεση επαφή των επισκεπτών με τους εκθέτες, η οποία, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, καταλήγει συνήθως σε κάποια εμπορική συμφωνία.
Πρόγραμμα αποστολής:
15.10: Αναχώρηση για Σιγκαπούρη
16.10: Άφιξη
17.10: Επίσκεψη στην έκθεση, συναντήσεις Β2Β, επίσημο δείπνο
18.10: Επίσκεψη στην έκθεση, συνέχεια συναντήσεων, βραδινή αναχώρηση για Αθήνα
19.10: Άφιξη στην Αθήνα

Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα