arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση συμμετοχής στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη, από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2018.
exchibition

Η Πελοπόννησος Α.Ε, ως επίσημος φορέας υλοποίησης του Προγράμματος Προβολής Περιφέρειας Πελοποννήσου εξασφάλισε συμμετοχή με περίπτερο 36 τ.μ με ξεχωριστά booths στον κλάδο των Αγροτικών Προϊόντων,  Τροφίμων & Ποτών της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Εισαγωγών της Κίνας (1st China International Import Expo – CIIE), η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη από τις  05 έως τις 10 Νοεμβρίου 2018.

Η Έκθεση στοχεύει στο να αυξήσει τα κανάλια συνεργασίας και τους διαύλους επικοινωνίας διεθνώς, να αναπτύξει περαιτέρω την τεράστια δυναμική που διαθέτει στο εμπόριο αλλά και, μακροπρόθεσμα, να ενισχύσει συνολικά την παγκόσμια οικονομία, συνεισφέροντας στο κλίμα ευημερίας και ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, επιδιώκει να εγκαινιάσει μία νέα εποχή ανάπτυξης και πολύ-επίπεδης συνεργασίας με ένα ευρύ φάσμα εταίρων.

Η Διεθνής Έκθεση αποτελεί την υλοποίηση της επίσημης ανακοίνωσης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Xi Jinping, τον Μάιο του 2017 στο Belt and Road Φόρουμ για τη Διεθνή Συνεργασία, φιλοξενείται από το Υπουργείο Εμπορίου και τις τοπικές Αρχές της Σαγκάης, υποστηρίζεται από παγκόσμιους Οργανισμούς, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και διοργανώνεται από το China International Import Export Bureau και το National Exhibition and Convention Centre of Shanghai.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στην εν λόγω Έκθεση, θα συμμετάσχουν περίπου 60 χώρες με εθνικά περίπτερα και 150.000 επαγγελματίες από την Κίνα αλλά και όλο τον κόσμο και πρόκειται να διατεθεί εκθεσιακός χώρος 210.000 τμ σε ξένες επιχειρήσεις από πολλούς οικονομικούς κλάδους (εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών).

Οι συμμετέχοντες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους Κινεζικών επιχειρήσεων και να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας για την εξαγωγή τοπικών προϊόντων στην δυναμική αγορά της Κίνας.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε καθώς ο χρόνος και ο χώρος είναι περιορισμένος να μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και να μας την αποστείλετε το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 συνεκθέτες. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση και η ενοικίαση περιπτέρου θα καλυφθεί από την Πελοπόννησος Α.Ε. Η Πελοπόννησος Α.Ε δεν δύναται να καλύψει το κόστος μετάβασης, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα