arcadianet espa
Enterprise Europe Network
“SHOCK PRICE NIGHT”. Πρόσκληση συμμετοχής στο Φεστιβάλ επιχειρηματικότητας και πολιτισμού
epimelitirio

Η ΝΥΧΤΑ SHOCK PRICE ξεπέρασε κάθε επιτυχία την περασμένη χρονιά και συνεχίζει και φέτος ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Αυγούστου το κέντρο της Τρίπολης θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο πεζόδρομο προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις πρώτες πρωινές ώρες με επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα στους δρόμους της πόλης θα στηθούν μουσικές σκηνές και Djs, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην πόλη και παρασύροντας τον κόσμο σε ένα υπαίθριο πάρτι.

Άρωμα άλλης εποχής θα θυμίζει η κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου όπου θα στηθεί έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων (αντικών) και βέσπας (λαμπρέτα).

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε προσπάθεια που διοργανώνεται για την τόνωση της τοπικής αγοράς στηρίζει οργανωτικά και οικονομικά μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις της νύχτας «SHOCK PRICE».

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της “SHOCK  PRICE NIGHT”  με πρωτοβουλία της  Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας  και με γνώμονα την προσέλκυση και διαμονή ακόμα περισσότερων επισκεπτών,  κατά την εβδομάδα  από 27/8 έως 2/9 τα ξενοδοχεία της Τρίπολης θα προβούν σε ειδικές προσφορές οι οποίες θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Δήμου Τρίπολης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με στόχο την αύξηση της αγοραστικής κίνησης και την προβολή των επιχειρήσεων προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Τρίπολης να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας με εκδηλώσεις που επιθυμούν να διοργανώσουν στο πλαίσιο της ΝΥΧΤΑΣ SHOCK PRICE.

Στείλτε το μήνυμα (με όλες τις  πληροφορίες) για τις εκπτώσεις και τα events που θα πραγματοποιήσετε στην διάρκεια της Νύχτας Shock Price  σας στα e-mail: info@arcadianet.gr, press@tripolis.gr με θέμα: SHOCK PRICE μέχρι και τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Πληροφορίες: Δήμος Τρίπολης 2713 600400,402,403,407, Επιμελητήριο Αρκαδίας: 2710 227141-2

 Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες για την επιχείρησή σας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης www.tripolisculture.gr.

 Διοργάνωση: Δήμος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης,  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα