arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνή έκθεση Τουρισμού BIT – International Travel Exhibition
exhibitor

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού BIT – International Travel Exhibition  2019 για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, που διοργανώνεται από τις 10 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2019 στο καινοτόμο εκθεσιακό χώρο Fieramilanocity στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η BIT – International Travel Exhibition  2019  πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και εξειδικευμένος Bloggers  αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες από όλη τη χώρα που στόχο έχουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς.
Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση BIT, είναι μια διοργάνωση με παγκόσμια απήχηση. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η BIT συγκεντρώνει σημαντικούς τουριστικούς φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά επιλεγμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 46.000 επισκέπτες από 28 χώρες.  Περίπου 1.300 εκθέτες από 72 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 2.050 δημοσιογράφους από 36 χώρες και 500 ταξιδιωτικοί bloggers
Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση  του τουρισμού, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και τα ταξίδια αναψυχής, η BIT 2019 δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να προβληθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Ιταλίας.
Η  BIT είναι η έξυπνη επιλογή σας για την διεύρυνση των προερχόμενων από την Ιταλία και όχι μόνο επισκεπτών της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.bit.fieramilano.it ή να απευθυνθείτε  στην εταιρεία μας GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  στο τηλ 210 7755080

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα