Έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες στην Κίνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/11/2018 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Η  Fruit Logistica αποτελεί την ηγετική έκθεση στην προώθηση των φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες και έχει ως στόχο τη συνεχή επέκτασή της. Μετά τη μεγάλη απήχηση, που λαμβάνει από τον κόσμο, ανακοινώθηκε η διοργάνωση της 2ης CHINA FRUIT LOGISTICAπου θα λάβει χώρα στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της Σανγκάης στις 29. – 31.05.2019.

Η China Fruit Logistica είναι η κορυφαία πλατφόρμα σε εθνικό επίπεδο για τις επιχειρήσεις των οπωροκηπευτικών, τοποθετώντας με αυτό τον τρόπο παραγωγούς, εμπόρους, λιανικούς πωλητές και παρόχους υπηρεσιών από όλη τη χώρα στο “παιχνίδι” της διεθνούς αγοράς.

Περισσότεροι από τους μισούς εκθέτες που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην έκθεση ήταν από την Κίνα, αντιπροσωπεύοντάς την από το βορρά μέχρι το νότο. Εταιρίες και οργανισμοί από πάνω από 25 κινεζικές επαρχίες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην πρωτοεμφανιζόμενη China Fruit Logistica, περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες και αγοραστές παρευρέθηκαν και υπογράμμισαν τη θετική επιρροή που έχει η έκθεση στην αγορά. Ενώ, πάνω από 18 διαφορετικές χώρες, στήριξαν το νέο της βήμα, με εκθέτες από Αυστραλία, Καναδά, Εκουαδόρ, Αίγυπτο, Γαλλία, Ιταλία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Ισραήλ, Μεξικό, Ισπανία, Τουρκία και Αμερική να είναι λίγες από τις χώρες, που παρευρέθηκαν και προώθησαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Στόχος και κίνητρο της έκθεσης αποτελεί η συγκέντρωση και προώθηση φρούτων και λαχανικών από όλο τον κόσμο.

Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής για την έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κάρτες εισόδου μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.chinafruitlogistica.cn. Πληροφορίες, επίσης, στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης Fruit Logistica στην Ελλάδα και Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, στη Θεσ/νίκη τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr.