Επιχειρηματική Αποστολή VI INWARD MISSION για εισαγωγείς και Διανομείς Τροφίμων και Οίνου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/11/2018 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TOP NEWS, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μελος του Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για την επιχειρηματική αποστολή Vi Inward Mission που αφορά εισαγωγείς και διανομείς τροφίμων και οίνου και η οποία θα λάβει χώρα στην περιοχή Rioja (Ισπανία) στις 27 και 28 Φεβρουάριου 2019.

Στην επιχειρηματική αποστολή VII Inward Mission θα συμμετάσχουν Ισπανικές επιχειρήσεις τροφίμων και οίνου από την περιοχή της Rioja καθώς και εισαγωγείς και διανομείς από την Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Δανία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Σουηδία …), τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό αλλά και από ασιατικές αγορές (Κίνα, Ιαπωνία και Νότια Κορέα). Στην επιχειρηματική αποστολή του 2018 συμμετείχαν 83 ισπανικές εταιρείες και 59 εισαγωγείς από 22 χώρες.

Η επιχειρηματική αποστολή αποτελείται από:

 • 27 Φεβρουαρίου 2019- B2B meetings: Διμερείς προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις (30 λεπτά η κάθε μια) μεταξύ τοπικών εταιρειών και εισαγωγέων.
 • 28 Φεβρουαρίου 2019- Επισκέψεις στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων στην περιοχή της Rioja: επίσης προκαθορισμένες ανάλογα με την επιλογή που πραγματοποίησε κάθε εισαγωγέας.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΜΕΙΣ

 • Όινος από την περιοχή της Rioja
 • Λουκάνικα
 • Κονσερβοποιημένα λαχανικά
 • Ελαιόλαδο
 • Έτοιμα γεύματα
 • Άλλα ποτά
 • Φρέσκα φρούτα και λαχανικά
 • Τυρί
 • Άλλα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τους εισαγωγείς και τους διανομείς που θα συμμετάσχουν στην αποστολή καλύπτονται πλήρως τα έξοδα ταξιδιού και η διαμονή (3 διανυκτερεύσεις).

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ:

Εισαγωγείς / διανομείς με αγοραστική ικανότητα (επιχείρηση που λειτουργεί τουλάχιστον για τρία έτη). Εκπρόσωποι με ικανότητα λήψης αποφάσεων στις επιχειρήσεις τους.

Βήματα για τη συμμετοχή των εισαγωγέων / διανομέων:

 1. Εγγραφείτε και δημοσιεύστε το προφίλ σας στην ιστοσελίδα https://foodwine2019.b2match.io/ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
 2. Περιηγηθείτε στη λίστα των συμμετεχόντων και κλείστε συναντήσεις με τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν. Σε πρώτη φάση, οι εισαγωγείς, στο διάστημα μεταξύ της 21ης Ιανουαρίου και τις 24 ης Ιανουαρίου 2019, θα επιλέξουν 11 συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας b2match και σε δεύτερη φάση οι επιχειρήσεις από την περιοχή της Rioja θα επιλέξουν τις υπόλοιπες συναντήσεις. (μέγιστος αριθμός συναντήσεων- 16).
 3. Στέλνετε το αντίγραφο του διαβατηρίου σας για κρατήσεις πτήσεων (πριν από τις 18 Ιανουαρίου). Μετά την έγκριση των προτεινόμενων πτήσεων, οι εισαγωγείς θα λάβουν τα αεροπορικά εισιτήρια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: https://www.b2match.eu/foodwine2018

 Επικοινωνήστε μαζί μας:

 Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr