arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός «Νωπών κρεάτων και πουλερικών για τις ανάγκες των Μονάδων της 96 Α∆ΤΕ»
diagonismos

Η 96 Α∆ΤΕ, σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στα σχετικά, θα προβεί στη διενέργεια ανοικτού δηµόσιου µειοδοτικού διαγωνισµού, που θα αφορά στην προµήθεια «Νωπών κρεάτων και πουλερικών για τις ανάγκες των Μονάδων της 96
Α∆ΤΕ»

Ανακοινώνεται από τη Στρατιωτική Υπηρεσία ότι, θα διενεργηθεί ανοιχτός µειοδοτικός διαγωνισµός για την προµήθεια νωπών κρεάτων και πουλερικών, για κάλυψη των αναγκών των Μονάδων της 96 Α∆ΤΕ.
Κριτήριο κατακύρωσης της προµήθειας θα αποτελέσει η πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά µόνο βάσει τιµής σε κάθε είδος ξεχωριστά.

Η συνολική εκτιµώµενη αξία της προµήθειας ανέρχεται σε διακόσιες χιλιάδες ευρώ (200.000,00€) περίπου, χωρίς ΦΠΑ.
Η συµβατική υποχρέωση του προµηθευτή θα είναι διάρκειας 1 έτους, µεδικαίωµα παράτασης της ισχύος της σύµβασης µέχρι 6 µήνες µονοµερώς από την υπηρεσία και µέχρι ακόµη 6 µήνες, µε σύµφωνη γνώµη και των δύο µερών.
Ο διαγωνισµός θα πραγµατοποιηθεί µε χρήση της πλατφόρµας του Εθνικού Συστήµατος Ηλεκτρονικών ∆ηµοσίων Συµβάσεων (ΕΣΗ∆ΗΣ), µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, όπου και θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική µορφή (pdf) και το πλήρες σώµα της διακήρυξης.
Ως καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής των προσφορών στο ΕΣΗ∆ΗΣ, ορίζεται η 26 Νοεµβρίου 2018.
Σε περίπτωση τεχνικής αδυναµίας λειτουργίας του ΕΣΗ∆ΗΣ, ή άλλου ανυπέρβλητου κωλύµατος, η 96 Α∆ΤΕ θα προχωρήσει στη διεξαγωγή του διαγωνισµού χωρίς τη χρήση του ΕΣΗ∆ΗΣ, όπως καθορίζεται στους όρους του διαγωνισµού.

Σχετικές πληροφορίες θα διατίθενται από την 96 Α∆ΤΕ/4ο ΕΓ, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες, Στρατόπεδο «ΓΚΙΑΛΑ», Χίος, ΤΚ 82132, τηλέφωνο 2271084242, Fax: 2271027400.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα