arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Συμμετοχή της Πελοπόννησος Α.Ε.στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo»,
exhibitor

Συμμετοχή της Πελοπόννησος Α.Ε.   στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo», που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» πρόκειται να συμμετάσχει στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo», που θα πραγματοποιηθεί στο Μetropolitan Expo στην Αθήνα, από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018,  στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Διαχείριση και υλοποίηση δράσεων προβολής θεματικών μορφών τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου» της Πράξης «Τουριστική Προβολή Θεματικών Μορφών Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου» (MIS 5030565).

Η έκθεση αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης Greek Tourism Expo, στην οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει συμμετάσχει με επιτυχία τα προηγούμενα έτη, ενώ στη φετινή διοργάνωση θα συμπεριληφθούν και άλλες τουριστικές αγορές, τόσο θεματικές όσο και γεωγραφικές, στοχεύοντας πλέον πολύ περισσότερο στη διεθνή τουριστική αγορά.

Φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση θα συμμετέχουν και νέοι δυναμικοί τομείς του Ελληνικού αλλά και του Διεθνούς τουρισμού, όπως Ιστορικός & Πολιτιστικός Τουρισμός, Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας, κλπ., ενώ τιμώμενη χώρα θα είναι ο Λίβανος, με ευρύτατη συμμετοχή πολλών Λιβανέζικων τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο και τον εξερχόμενο τουρισμό.

Στόχος  της συμμετοχής είναι να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και να ενημερώσει, λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν, τους δυνητικούς ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών από τους εκθέτες.

Επιπρόσθετα, θα δοθεί η ευκαιρία για Β2Β συναντήσεις, μιας και η έκθεση θα φιλοξενήσει περισσότερους από 150 κορυφαίους διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Ινδία και ευρύτερη Ασία και οι οποίοι θα έχουν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα υπάρχει η δυνατότητα φυσικής παρουσίας των εκπροσώπων των φορέων τουρισμού καθώς και η δυνατότητα διανομής φυλλαδίων.

Παρακαλούμε τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν όπως αποστείλουν μέχρι και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε)  στο e-mail: k.pelop@peloponnisos.org όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Με δεδομένη την καλύτερη δυνατή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη βελτιστοποίηση των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων και σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα του χώρου, σας ενημερώνουμε ότι καθότι οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής,οι συμμετέχοντες φορείς θα ενημερωθούν για τα διαδικαστικά της συμμετοχής τους.  Θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι αναγκαία καθώς μέσω της συνεργασίας όλων μας, μπορούμε να πετύχουμε την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως ανταγωνιστικού προορισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα τηλέφωνα: 2710 557058, 221755

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα