arcadianet espa
Enterprise Europe Network
4η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα “GRECKA PANORAMA”
exhibitor

Πρόσκληση συμμετοχής  στην 4η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα “GRECKA PANORAMA”, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία, Πολωνία από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018.

Η Πελοπόννησος Α.Ε, ως επίσημος φορέας υλοποίησης του Προγράμματος Προβολής Περιφέρειας Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην 4η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα “GRECKA PANORAMA”, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία, Πολωνία, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018.

Πρόκειται για τη μοναδική αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της από το 2015, η οποία διοργανώνεται κάθε έτος στην Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας. Πραγματοποιείται φέτος για 4η συνεχή χρονιά, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy και έχει στόχο να παρουσιάσει ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα σε επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών, καταλυμάτων, προορισμών και εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Η Παρασκευή 30 Νοεμβρίου είναι ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στους επαγγελματίες με πολλαπλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες,  που θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο POLONIA PALACE HOTEL).

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν όπως αποστείλουν μέχρι και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018,  συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση  συμμετοχής (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) στο e-mail: k.pelop@peloponnisos.org, όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Με δεδομένη την καλύτερη δυνατή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη βελτιστοποίηση των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων και σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα του χώρου, σας ενημερώνουμε ότι καθότι οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710 557058

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα