Διεθνής Έκθεση f.re.e 2019

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/12/2018 / ΩΡΑ: 20:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή,  f.re.e 2019, που διοργανώνεται  από τις 20 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Η διεθνής έκθεση f.re.e 2019 λαμβάνει χώρα για δέκατη φορά και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού  παγκοσμίως.
Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 135.000 επισκέπτες σημειώνοντας ρεκόρ και φέτος  Η ατμόσφαιρα, που επικράτησε στις αίθουσες, ήταν πολύ ενθουσιώδης. Περισσότερες από 1.300 εταιρείες από 70 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εκθέτες και επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι με την ανανεωμένη δομή της έκθεσης. Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η f.re.e δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας. Στην προηγούμενη διοργάνωση, τιμώμενη χώρα ήταν η Μάλτα, η οποία παρουσίασε στους επισκέπτες τις προσφερόμενες ταξιδιωτικές, ψυχαγωγικές, καθώς και πολιτιστικές επιλογές τη χώρας. Για την Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής. Κάθε χρόνο η Ελλάδα εκπροσωπείται με πολλές συμμετοχές εκθετών. Τέλος, στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσει και να οργανώσει τις διακοπές του.

Θέματα που προβάλλονται 
Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων, σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), υγεία, ομορφιά, ευεξία, ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί, ποδηλασία, ποδήλατα, εξοπλισμός, διοργάνωση εκδρομών.
Σπορ για ιδιαίτερα γούστα: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing, αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός, άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές.

Συμμετοχή

  1. Ενοίκιο χώρου 
  2. Αναβαθμισμένη Κατασκευή και βασικός εξοπλισμός περιπτέρου, που περιλαμβάνει φωτισμό 3 spotlights, παροχή ρεύματος  10kW (230v/400 V, 50Hz), ντουλάπια (100 Χ100 cm), 1 σκαμπό τύπου μπαρ, 4 καρέκλες, 1 τετράγωνο τραπέζι, 1 κρεμάστρα)
  3. Γραφικά της επιλογής σας : α) Περίπτερο 6-12 τ.μ. Επωνυμία της εταιρείας σας στη  μετόπη του περιπτέρου,  στο info counter και σε 2 πάνελ της επιλογής σας.β) Περίπτερο 12-18 τ.μ. Επωνυμία της εταιρείας σας στη μετόπη του περιπτέρου,σε 2 info counter και σε 3 πάνελ της επιλογής σας.γ) Περίπτερο 18-25 τ.μ. Επωνυμία της εταιρείας σας στη μετόπη του περιπτέρου,σε 3 info counter και σε 4 πάνελ της επιλογής σας. Σημειώστε ότι για ολική κάλυψη του περίπτερου σας με γραφικά θα υπάρξει επιπρόσθετη χρέωση
  4. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη, κλπ.)
  5. Βασική καταχώρηση αλφαβητικά στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης
  6. Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
  7. Παροχή στοιχείων για την αγορά
  8. Μεταφορά διαφημιστικού υλικού σε ποσότητες που καθορίζονται  με βάση τα τ.μ. ανά  εκθέτη, καθώς και βάσει συγκεκριμένων οδηγιών τόσο για το φορτίο όσο και για τις ημερομηνίες.

Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα συντονίσει όλα τα διαδικαστικά για τη δημιουργία ενός National Pavilion και με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με την έκθεση με στόχο μία άρτια ελληνική παρουσία.
Το κόστος συμμετοχής είναι 545€ / τμ + Registration Cordiantion Fee 695€ για τομείς που σχετίζονται με ταξίδια, υγεία και ευεξία ( travel, health & wellness).

Το κόστος συμμετοχής για γωνιακό περίπτερο είναι 585€/ τμ + Registration Coordination Fee 695€

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

Το Registration Coordination Fee περιλαμβάνει την εγγραφή της εταιρείας σας στην έκθεση και στον κατάλογο της έκθεσης, τις υπηρεσίες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE κατά την προετοιμασία της συμμετοχής σας, την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για την εταιρεία σας (αλληλογραφία με την διοργανώτρια εταιρεία, διαδικασίες και λεπτομέρειες της συμμετοχής σας) όσο και κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ 
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ 

Eιδικές Κατασκευές 
Σε περίπτωση που κάποιος εκθέτης επιθυμεί ειδική κατασκευή η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE αναλαμβάνει να προτείνει και να φέρει εις πέρας την ειδική κατασκευή με το διαφοροποιημένο κοστολόγιο ανά τ.μ. Σε περίπτωση αναβαθμισμένης κατασκευής του συνόλου της συμμετοχής θα υπάρξει επιπρόσθετη χρέωση μετά από ενημέρωση και την σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων.

Όροι Συμμετοχής 
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα 

  Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής και την αντίστοιχη προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της συν το Registration Coordination fee. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής συν το Registration Coordination fee άμεσα
β) Καταβολή του υπολοίπου 35% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 14/12/2018 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη.
γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 11/1/2019 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη.

Η τιμολόγηση θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα καταβληθεί έως 04/02/2019.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής, που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 //ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ALPHA BANK: ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 3600 – 0232 – 0007 – 254 // ΙΒΑΝ: GR09 0140 3600 3600 0232 0007 254
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT  TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING  PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε, ότι το παραστατικό ή η ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά και να  μας αποσταλεί στο παρακάτω email ή fax.
Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.