arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμό για την εγκατάσταση μηχανημάτων αυτόματων πωλητών
diagonismos

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΔΟΥ «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ» (Γ’ ΣΣ)

  1.  Είδος Διαγωνισμού: Πρόχειρος Ανοιχτός Πλειοδοτικός Διαγωνισμός με κριτήριο το μεγαλύτερο μηνιαίο μίσθωμα για την ανάδειξη προμηθευτή εγκατάστασης 13 μηχανημάτων αυτομάτων πωλητών (5 ροφημάτων, και 8 νερού – αναψυκτικών – τροφίμων).
  2. Χρονικές προθεσμίες του διαγωνισμού:

α.         Παραλαβής των όρων του διαγωνισμού από τους υποψήφιους πλειοδότες μέχρι την 11 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη  και ώρα 14:00.

β.         Κατάθεση φακέλου συμμετοχής στο διαγωνισμό (με την οικονομική προσφορά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά) με τη διαδικασία που προβλέπεται από τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους της Διακήρυξης του εν λόγω διαγωνισμού στο ΤΥΠ/NRDC-GR (Διεύθυνση όπως Παράγραφος 6) μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00. Αποσφράγιση προσφορών την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 στο ΤΥΠ/NRDCGR.

                         γ.         Αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών μετά τον υγειονομικό έλεγχο των επιχειρήσεων και με υποβολή νέου εγγράφου.

  1. Στις περιπτώσεις που οι υποβαλλόμενες ή οι ταχυδρομικά αποστελλόμενες προσφορές δεν τηρούν τα οριζόμενα από τις διατάξεις του νόμου 4412/2016 (ή είναι εκπρόθεσμες), δεν θα γίνονται αποδεκτές.
  2. Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα ανά μηχάνημα που δύναται να προσφερθεί καθορίζεται στα είκοσι πέντε (25) ευρώ για τα μηχανήματα των ροφημάτων και στα ογδόντα (80) ευρώ για τα μηχανήματα πώλησης νερών -αναψυκτικών και τροφίμων.
  3. Οι συμβατικές υποχρεώσεις του ή των προμηθευτών θα είναι διάρκειας ενός (1) έτους με δυνατότητα παράτασης για δύο (2) επιπλέον εξάμηνα με τους ίδιους όρους, τις ίδιες τιμές των προϊόντων και το ίδιο μίσθωμα, με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο συμβαλλομένων μερών.
  4. Οι γενικοί και ειδικοί όροι της διακήρυξης του διαγωνισμού, οι προδιαγραφές των ειδών και λοιπές πληροφορίες θα δίνονται κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (08:00 έως 14:00) στο ΤΥΠ/NRDC-GR/4ο Γραφείο. [Στρατόπεδο «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», Λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310882484, Ανθλγος (ΤΧ) Βασιλείου Ηλίας και Ανθλγός (ΠΖ) Ανθιμιάδης Ευστράτιος].
Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα