arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση «Regional Agenda»
exchibition

Η Έκθεση Regional Agenda θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 9 & 10 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο Δημήτριος
Τόφαλος του ΠΕΑΚ Πάτρας.
Στο πλαίσιο της Regional Agenda πραγματοποιείται «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία και σας καλούμε να συμμετάσχετε προκειμένου να δώσετε την ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα προϊόντα σας.
H Regional Agenda έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές και πρόκειται να την επισκεφθεί τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό αποτελούμενο από διευθυντές και στελέχη εμπορικών αλυσίδων, εξαγωγικών εταιριών και δικτύων διανομών, όσο και πάνω από 15.000 καταναλωτές και φίλοι της γεύσης.

Η συμμετοχή ευρωπαϊκών καινοτόμων επιχειρήσεων στην βιομηχανία των τροφίμων ενδυναμώνει την ανταλλαγή ιδεών και εξειδικεύει την ζήτηση για γαστρονομικό τουρισμό.
Διακεκριμένοι Chef – πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής κουζίνας, από μεγάλα διεθνή εστιατόρια και ξενοδοχεία, θα γνωρίσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και θα παρουσιάσουν την ευρωπαϊκή και μεσογειακή κουζίνα ,επισημαίνοντας τις ξεχωριστές διατροφικές τους κουλτούρες, με ιδιαίτερο σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

Για την Regional Agenda έχουν προγραμματιστεί στοχευμένες προωθητικές ενέργειες και εκτεταμένα ρεπορτάζ σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ραδιόφωνα, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο.
Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης, κα Δήμητρα Χαντζή στα τηλέφωνα: 2103610265, 2103622205 και 6981313209 ή μέσω email στο info@edpa.gr.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα