arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής έκθεση SAUDI AGRICULTURE – AGROFOOD
exchibition

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 38η διεθνή έκθεση διεθνή έκθεση SAUDI AGRICULTURE – AGROFOOD που θα πραγματοποιηθεί στο Riyadh International  Convention & Exhibition Center, από 21 έως 24 Οκτωβρίου 2019 στο Ριάντ την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. H SAUDI AGRICULTURE είναι η μεγαλύτερη και πιο καταξιωμένη έκθεση του κλάδου για την αγροτική παραγωγή και βιομηχανία, και πραγματοποιείται παράλληλα με τις εκθέσεις SAUDI AGROFOOD & FOODPACK, του κλάδου τροφίμων / ποτών, επεξεργασία τροφίμων και τεχνολογιών συσκευασίας. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα. 

Η Σαουδική Αραβία είναι η μεγαλύτερη οικονομία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (MENA Region) και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες διεθνώς. Ατμομηχανή της οικονομικής ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια αποτελεί ο τομέας των κατασκευών με πολλά εν εξελίξει δημόσια και ιδιωτικά έργα υποδομών και στέγασης, με 496 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύσεων σε τρέχοντα προγράμματα, το ύψος των οποίων αναμένεται να ανέλθει σε πάνω από ένα τρισεκατομμύριο στα χρόνια που ακολουθούν.

Η SAUDI AGRICULTURE, για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, υπηρετεί αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην χώρα που τροφοδοτεί με συνέπεια την ακόρεστη ανάγκη για ενδυνάμωση και εκσυγχρονισμό της εγχώριας παραγωγής. Πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα Ριάντ, σημαντικού διαμετακομιστικού κέντρου που βρίσκεται στην καρδιά της αραβικής χερσονήσου. Διοργανώνεται από την Riyadh Exhibition Company (REC), εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση εκθεσιακών γεγονότων στην αραβική χερσόνησο. Την  διοργάνωση του 2018 εμπιστεύτηκαν 342 εκθέτες από 31 χώρες, ενώ προσέλκυσε πάνω από 15.384 εμπορικούς επισκέπτες, κυρίως από την Σαουδική Αραβία και από τις χώρες του περσικού κόλπου. Η παράλληλη συνδιοργάνωση της SAUDI ARGICULTURE με την SAUDI AGROFOOD & FOODPACK έρχεται να ενισχύσει το γεγονός και παράλληλα να διευρύνει τις θεματικές κατηγορίες ενδυναμώνοντας το προφίλ της έκθεσης και αυξάνοντας τον αριθμό των εκθετών και των επισκεπτών.

Για μια πληρέστερη ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στο επίσημο site της έκθεσης http://saudi-agriculture.com

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα