arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια νωπών οπωρολαχανικών
diagonismos

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ-ΑΝΕΞ. ΥΠΟΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ 88 ΣΔΙ Προκήρυξη υπ’ αριθ. 02/2019

1. Αναθέτουσα Αρχή: 88 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ/4ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (88 ΣΔΙ/4ο ΕΓ).
2. Είδος Διαγωνισμού: Ανοιχτός Διαγωνισμός σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
3. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Προμήθεια νωπών οπωρολαχανικών για τις ανάγκες του συσσιτίου των Μονάδων – Ανεξ. Υπομονάδων και Υπηρεσιών της 88 ΣΔΙ.
4. Συνολική εκτιμώμενη αξία: Οι ποσότητες των συγκεκριμένων ειδών δεν δύναται να υπολογιστούν με ακρίβεια καθόσον εξαρτώνται από λόγους μη δυνάμενους να προβλεφθούν μελλοντικά όπως ζήτηση προϊόντων, επάνδρωση – ανάγκες Μονάδων κλπ. Η εκτιμώμενη δαπάνη χωρίς Φ.Π.Α. ανέρχεται σε εκατόν σαράντα χιλιάδες ευρώ (140.000,00 €) περίπου.
5. Διεύθυνση για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:00 έως 15:00), από την 88 ΣΔΙ/4Ο ΕΓ, Στρατόπεδο «Ναυάρχου Π. Κουντουριώτη», Λ. Δημοκρατίας, Μύρινα Λήμνου, ΤΚ 81400, τηλέφωνο: 22540- 85243, email:i.g.marougiannis@army.gr.
6. Χρονικές προθεσμίες του διαγωνισμού:
α. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί µε χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσιών Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
β. Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική (pdf) μορφή στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.
γ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, ορίζεται η 07 Μαρτίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική
επικοινωνία µέσω του συστήματος, βεβαιώνεται αυτόματα από το σύστημα µε υπηρεσίες χρονοσήμανσης. Λοιπές ημερομηνίες σχετικές µε τη διαδικασία του διαγωνισμού, θα γνωστοποιούνται αυτόματα, µέσω του συστήματος του ΕΣΗΔΗΣ.
δ. Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής διεξαγωγής της 1ης Φάσης του διαγωνισμού (Δικαιολογητικά Συμμετεχόντων-Τεχνική Πρoσφορά) ορίζεται η 12 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00.
ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
-2-
ε. Σε περίπτωση τεχνικής αδυναμίας λειτουργίας του ΕΣΗΔΗΣ, ή άλλου ανυπέρβλητου κωλύματος, οφειλόμενου σε γεγονότα µη δυνάμενα να προβλεφθούν, κατόπιν σχετικής πιστοποίησης από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Στρατιωτική Διοίκηση θα προχωρήσει σε μετάθεση κάθε δημοσιευμένης πράξης της, καταρχάς για διάστημα επτά (7) ημερολογιακών ημερών και σε υπέρβαση του υπόψη κωλύματος, µε νεότερη απόφαση, ανηρτημένη στο ΕΣΗΔΗΣ.
7. Κριτήριο κατακύρωσης της προμήθειας θα αποτελέσει η χαμηλότερη τιμή [ποσοστό εκπτώσεως επί τοις % (κατ΄ελάχιστον 10%), επί της μέσης τιμής λιανικής πωλήσεως των ειδών επί του «Δελτίου Πιστοποιήσεως Τιμών» του Τμήματος Εμπορίου της Περιφέρειας Αττικής, ανά κατηγορία ποιότητας των προς προμήθεια προϊόντων].
8. Η συμβατική υποχρέωση του προμηθευτή ορίζεται να είναι διάρκειας 12 μηνών, με δυνατότητα παράτασης ενός (1) έτους συνολικά, με τους αυτούς όρους και εκπτώσεις.
9. Τα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν την Στρατιωτική Υπηρεσία.
10. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν, με την προσφορά τους, εγγυητική επιστολή συμμετοχής ύψους δύο χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (2.800,00 €). Ο μειοδότης οφείλει να προσκομίσει στην 88 ΣΔΙ/4ο
ΕΓ, κατά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της σύμβασης ποσού επτά χιλιάδων ευρώ (7000,00 €). Διευκρινίζεται ότι, στην περίπτωση που υποβληθεί προσφορά για ένα ή περισσότερα τμήματα της προμήθειας, τότε το ύψος των παραπάνω εγγυητικών επιστολών, θα είναι ανάλογο µε τα τμήματα για τα οποία υποβάλλεται προσφορά. Αναλυτικά το ύψος της εκάστοτε εγγυητικής επιστολής, για κάθε τμήμα, φαίνεται στο πλήρες κείμενο της Διακήρυξης.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα