arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση συμμετοχής στην Εξαγωγική Έκθεση/Φεστιβάλ «2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία 15-17 Μαρτίου 2019
exchibition

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Πελοπόννησος Α.Ε. στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α. για την πράξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» και ειδικότερα στο πλαίσιο των δράσεων προβολής και προώθησης του δικτύου των περιπατητικών διαδρομών/ μονοπατιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόκειται να συμμετάσχει στην Εξαγωγική Έκθεση/Φεστιβάλ «2η  Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού”,  που θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Houten στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Το κεντρικό θέμα της έκθεσης είναι η Ελλάδα, και ο εμπορικός – διαπολιτισμικός διάλογος με την Ολλανδία. Την Έκθεση / Φεστιβάλ αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX, (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) για να ψυχαγωγηθούν δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα αλλά και την Ολλανδία.

Πρόκειται για μία μοναδική διεθνική δράση, με σκοπό να αναδειχθεί και να προβληθεί και ο παραγωγικός της ιστός εντός και εκτός Ελλάδος, ενισχύοντας τη δημιουργία ενός μόνιμου δίαυλου επικοινωνίας, προβολής και διαπολιτισμικού διαλόγου και να υποστηριχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  οι δράσεις εξωστρέφειας που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με ιδιαίτερη έμφαση μεταξύ άλλων, στο θεματικό και εναλλακτικό τουρισμό.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει με δικό της ανεξάρτητο περίπτερο 24 τμ., στο οποίο κεντρική θεματική ενότητα θα αποτελέσει ο περιπατητικός τουρισμός, με έμφαση στη προβολή των μονοπατιών της Πελοποννήσου, η διαχείριση των οποίων βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής, έχει προγραμματιστεί η ενημέρωση του κοινού με εξειδικευμένα φυλλάδιο, ενώ στο περίπτερο της Πελοποννήσου, συνολικής επιφάνειας 24 τ.μ., πρόκειται να φιλοξενηθούν φορείς, σωματεία και επιχειρήσεις της Πελοποννήσου με εξειδίκευση στον περιπατητικό, τουρισμό.

Όσοι επιθυμούν να  συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως αποστείλουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) στο k.pelop@peloponnisos.org ή να επικοινωνήσουν στο 2710 557058 το αργότερο έως και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.  Επίσης, λόγω του περιορισμένου χώρου παρακαλούμε για τη συμμετοχή έως 2 εκπροσώπων από κάθε φορέα, εκ των οποίων ο ένας από τους 2 να μιλά τουλάχιστον την αγγλική γλώσσα.

Για την αποστολή του έντυπου προωθητικού σας υλικού, η καταληκτική ημερομηνία είναι η Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Πελοπόννησος Α.Ε. Μετά την ημερομηνία αυτή, δε θα υπάρξει δυνατότητα παραλαβής υλικού και ο κάθε συνεκθέτης θα πρέπει να φροντίσει την αποστολή των εντύπων του με ίδια μέσα

Επισημαίνουμε τέλος, ότι η έκθεση είναι εξειδικευμένη στον τομέα του θεματικού τουρισμού και συγκεκριμένα αφορά τον περιπατητικό τουρισμό, ως εκ τούτου οι επαγγελματίες ή οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν εξειδικευμένη ενασχόληση με το συγκεκριμένο τομέα.

Με δεδομένη την καλύτερη δυνατή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη βελτιστοποίηση των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων και σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα του χώρου, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι αναγκαία καθώς μέσω της συνεργασίας όλων μας, μπορούμε να πετύχουμε την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 2710 557058

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα