arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση εκδήλωσης των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ. e1550137732936

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους του επαγγελματίες έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνεται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για την παρουσίαση των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Τρουπής, στο πλαίσιο ενημέρωσης των δράσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, έδωσε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 13 Φεβρουάριου στις 2 μ.μ. στα γραφεία του Επιμελητηρίου, με κύριο άξονα την παρουσίαση της εκδήλωσης που διοργανώνει η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Κάνοντας μία σύντομη παρουσίαση των προγραμμάτων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τόνισε: «Ευκαρία να λύσουν όποια απορία και να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προγράμματα,  από τους αρμόδιους, επιστημονικούς συνεργάτες της Διαχειριστικής, θα έχουν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση».

Πρόσκληση Ενημερωτικής εκδήλωσης για τα προγράμματα

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας με θέμα:

Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»

στις 18/02/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00

στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας , 25ης Μαρτίου & Πανός 21 , Τρίπολη

(Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2710 227141)

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα προγράμματα πατήστε τα παρακάτω link

“Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις”

«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα