Έκθεση “IFAT EURASIA 2019”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/03/2019 / ΩΡΑ: 17:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Μεταξύ των ημερομηνιών 28-30 Μαρτίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι  Εκθέσεις “IFAT EURASIA 2019” στο Tuyap Fair, Convention and Congress Center- Istanbul, TURKEY από την εταιρία MMI Eurasia Fairs Turkey με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα και το Υπουργείου εξωτερικών της Τουρκίας.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες επεξεργασία νερού, διαχείριση υδατικών λυμάτων, διανομή νερού και υπονόμους, διαχείριση αποβλήτων και ανακύκλωση, οχήματα καθαρισμού του περιβάλλοντος κλπ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, η οποία διαρκεί 3 μέρες (27-30 Μαρτίου 2019) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών (27-30 Μαρτίου 2019), το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (27-30 Μαρτίου 2019) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε)  να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα;

https://ifat-eurasia.com/exhibition/product-service-index/

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 15.03.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@trade.gov.tr