arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση “PETROLEUM ISTANBUL AND GAS&POWER NETWORK FAIRS 2019”
exchibition

Μεταξύ των ημερομηνιών 28-30 Μαρτίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι  Εκθέσεις “PETROLEUM ISTANBUL AND GAS&POWER NETWORK FAIRS 2019” στο Tuyap Convention and Congress Center- Istanbul, TURKEY από την εταιρία Enerji Fairs Turkey με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα και του Υπουργείου εξωτερικών της Τουρκίας.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στις τομείς διανομής πετρελαίου, υγραερίου και λιπαντικών, Αντλίες πετρελαίου και τεχνολογίες εξοπλισμού, Αντλία αυτοματισμού, Αυτοματοποίηση δεξαμενών, Refineries, Σταθμοί ανεφοδιασμού καυσίμων αυτοκινήτων, LPG, CNG, ΥΦΑ και τα συστήματά τους, βαλβίδες κλπ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, η οποία διαρκεί 3 μέρες (2730 Μαρτίου 2019) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών (2730 Μαρτίου 2019), το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (2730 Μαρτίου 2019) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα;

https://www.petroleumistanbul.com.tr/en/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 15.03.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@trade.gov.tr

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα