arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου «Άξιον Εστί»
e1556960012456

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να στηρίζουν και να προσφέρουν αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου, στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «Άξιον Εστί» σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ν. Παίδων «Αγία Σοφία» για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά τους συναδέλφους μέλη του Επιμελητηρίου που ανταποκρίθηκαν, μέχρι σήμερα, στο κάλεσμα αυτό και παρακαλούν η συμμετοχή να συνεχιστεί ακόμα πιο ενεργά και τις επόμενες μέρες.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίας θα παραμείνει στην Αρκαδία έως και τη Δευτέρα 6 Μαΐου και συγκεκριμένα:

ΤΡΙΠΟΛΗ : Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως 17:00, στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.  Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και λήψη δείγματος μυελού των οστών από το όραμα «ΕΛΠΙΔΑ»

ΑΣΤΡΟΣ: Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου

ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΓΕΑΣ: Τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 από τις 10:00 έως τις 16:00. στο κληροδότημα Ιωάννου Αθανασίου Γεωργούλη.

Την εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και χρήσιμες οδηγίες για την αιμοδοσία πατήστε εδώ.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα