arcadianet espa
Enterprise Europe Network
AGROLAND19 – Εξειδικευμένη Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών
exchibition

Η εξειδικευμένη Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών, fresh, frozen & dried”,  θα λάβει χώρα στις 22-24 Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας (www.mec.gr) και θα αφορά μόνο επαγγελματίες επισκέπτες.

Η Έκθεση Agroland είναι μία Νέα Ευκαιρία και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον περίπου 150 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα καλύψουν περίπου 6.000τμ επιφάνειας καθώς και το ενδιαφέρον 8.000 επισκεπτών. Επίσης οι διοργανωτές θα προσεγγίσουν και ξένους επισκέπτες με σκοπό την σύναψη επαγγελματικών σχέσεων με τους εξαγωγικούς εκθέτες.

Επιπλέον, από επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος θα παρέχονται  πούλμαν τα οποία θα είναι αποκλειστικά για την έκθεση ώστε να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες  από την περιφέρεια. Ταυτόχρονα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες από διάφορους φορείς/υποστηρικτές/εκθέτες της έκθεσης.

Η Agroland θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και θα αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, αρωματικά φαρμακευτικά φυτά/βότανα, παρασκευάσματα (παράγωγα), ξηροί καρποί, αποξηραμένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα θρέψης & προστασίας, φυτώρια, γεωργικός εξοπλισμός & αγροεφόδια, είδη συσκευασίας & συντήρησης και παροχή σχετικών υπηρεσιών.

Η Έκθεση θα απευθύνεται σε επισκέπτες από τους κλάδους των μεταποιητικών επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών, φαρμάκων, καλλυντικών, των μελών των κεντρικών λαχαναγορών & λαϊκών αγορών, σε super & mini market, σε οπωροπωλεία, σε καλλιεργητές, σε αγρότες, σε καταστήματα γεωργικών & γεωπονικών ειδών, σε καταστήματα/αγορές ξηρών καρπών & βιολογικών προϊόντων, σε τυποποιητήρια/συσκευαστήρια, κα.

Η Agroland έχει ήδη την Στήριξη από πολύ σημαντικούς φορείς όπως τον ΟΚΑΑ (Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας), την Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων & Πωλητών Λαϊκών Αγορών, τον ΣΕΚΛΑ (Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών) , την ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών), την ΕΑΦΦΕ (Ένωση Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος), τον ΠΑΣΩΒΑ (Πανελλήνιο Σωματείο Βιοκαλλιεργητών Aloe Vera), την ΕΕΒΨ (Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους), την Π.Ε.ΤΕ.Τ. (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ξηρών Καρπών καθώς επίσης και των περιοδικών Γεωργία & Κτηνοτροφία, ο Κόσμος του Super Market, Triiris, All Pack Hellas, Fresher, των εφημερίδων Agrenda και  Ύπαιθρος Χώρα και των site Agronews.gr, Skywalker.gr και Stentoras.gr.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.agroland-expo.gr μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε:

  • Τις αναλυτικές κατηγορίες των Εκθεμάτων
  • Το Προφίλ Επισκεπτών
  • Την κάτοψη της Έκθεσης με τα περίπτερα
  • Τον τιμοκατάλογο
  • Την Αίτηση Συμμετοχής
  • Το πρόγραμμα Προβολής, κ.α.

για λεπτομερή ενημέρωση του προγράμματος μας και για επιλογή διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου-περιπτέρου.

Κάθε πληροφορία στα έντυπά (τα οποία μπορούν να σας αποσταλούν  ταχυδρομικά) & στην ιστοσελίδα που είναι και στα Αγγλικά, ώστε να ενημερώσετε άμεσα συνεργάτες στο εξωτερικό.

Επικοινωνία στα τηλ: 210/8056205, 207, Fax: 210/8056209, Email: info3ek@otenet.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα