arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, TOURNATUR2019,
exchibition

H διεθνής έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, TOURNATUR2019,  διοργανώνεται  από 6 μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Dusseldorf.

Η Δ.Ε. TOUR NATUR προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού. Η διοργάνωση του 2018  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με 42.500 επισκέπτες και  284 εκθέτες και brands από όλο τον κόσμο, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα μεγέθη της επισκεψιμότητας αλλά και το επίπεδο των ενδιαφερομένων.

Παράλληλα με την Δ.Ε. SALON CARAVAN, οι δύο εκθέσεις προσελκύουν πάνω από 250.000 επισκέπτες και αποτελούν ένα διαδραστικό γεγονός που παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο στο Γερμανικό κοινό.

Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, ιδέες και προτάσεις για πεζοπορία, hiking, trekking αλλά και ποικιλίας δραστηριοτήτων στη φύση. Συγχρόνως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για ταξίδια σε διαφορετικούς εναλλακτικούς προορισμούς για να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής  εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα