arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, f.re.e 2019
exhibitor

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, διοργανώνει τη διεθνή έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή,  f.re.e 2019,  από τις 20 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Η διεθνής έκθεση f.re.e 2019 λαμβάνει χώρα για δέκατη φορά και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού  παγκοσμίως.
Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 135.000 επισκέπτες σημειώνοντας ρεκόρ και φέτος  Η ατμόσφαιρα, που επικράτησε στις αίθουσες, ήταν πολύ ενθουσιώδης. Περισσότερες από 1.300 εταιρείες από 70 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εκθέτες και επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι με την ανανεωμένη δομή της έκθεσης. Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η f.re.e δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας. Στην προηγούμενη διοργάνωση, τιμώμενη χώρα ήταν η Μάλτα, η οποία παρουσίασε στους επισκέπτες τις προσφερόμενες ταξιδιωτικές, ψυχαγωγικές, καθώς και πολιτιστικές επιλογές τη χώρας. Για την Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής. Κάθε χρόνο η Ελλάδα εκπροσωπείται με πολλές συμμετοχές εκθετών. Τέλος, στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσει και να οργανώσει τις διακοπές του.

Θέματα που προβάλλονται 
Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων, σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), υγεία, ομορφιά, ευεξία, ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί, ποδηλασία, ποδήλατα, εξοπλισμός, διοργάνωση εκδρομών.
Σπορ για ιδιαίτερα γούστα: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing, αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός, άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ 
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα