arcadianet espa
Enterprise Europe Network
52η Διεθνή έκθεση Τουρισμού CMT 2020
exhibitor

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη  52η Διεθνή έκθεση Τουρισμού CMT 2020 για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, που διοργανώνεται  από τις 11 μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Messe Stuttgart στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Η διεθνής έκθεση CMT 2020 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού   παγκοσμίως και λαμβάνει χώρα για  52η  φορά. Η έκθεση  κάθε χρόνο φέρνει κοντά  από διάφορα σημεία της γης επαγγελματίες και καταναλωτές προς αναζήτηση ενναλακτικών πακέτων τουρισμού,  αποτελώντας έτσι  σημείο συνάντησης, όχι μόνο στους τομείς των συνηθισμένων και καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του Caravanning, των Outdoor-Activities, της Κρουαζιέρας και της ποδηλασίας. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 260.000 επισκέπτες και σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ εκθετών  πάνω από 2.207 εκθέτες από 100 χώρες και περισσότερες από 360 περιφέρειες και πόλεις είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση  του εναλλακτικού τουρισμού, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και τα ταξίδια αναψυχής, η CMT2020 δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να προβληθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας.
Η συγκεκριμένη  έκθεση αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής της χώρας μας, καθώς η περιοχή Baden-Württemberg, όπου θα πραγματοποιείται η έκθεση, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο δυνατές οικονομικά περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης, με αποτέλεσμα και οι επισκέπτες – καταναλωτές να αναζητούν προορισμούς όπως η  Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.messe-stuttgart.de  ή να απευθυνθείτε  στην εταιρεία μας GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  στο τηλ 210 7755080.

Θέματα που προβάλλονται

Τα θέματα που παρουσιάζονται στην CMT είναι όλα σχετικά με τις διακοπές και τα ταξίδια αναψυχής. Πακέτα διακοπών, ταξίδια σε όλα τα μέρη της γης, ποδηλασία, πεζοπορία, κρουαζιέρες, διακοπές ευεξίας, υπαίθριες διακοπές, γκόλφ, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων, σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί, , διοργάνωση εκδρομών.

Η Αναβαθμισμένη Συμμετοχή σας για το 2020

Η παρουσία σας για περίπτερο έως 30 τμ περιλαμβάνει:

  1.  Ενοίκιο προνομιακού  χώρου 
  2. Κατασκευή και εξοπλισμός περιπτέρου, που περιλαμβάνει 3 καρέκλες, 1 στρογγυλό  τραπέζι, 2 infodesk με πρίζες  και σκαμπό, 1 σταντ φυλλαδίων,  φωτισμό, μοκέτα,   παροχή ρεύματος  230V/ 3kW, κλπ)
  3. Επωνυμία  της εταιρείας σας  στη μετόπη του περιπτέρου  
  4. Γραφικά της επιλογής σας :α)Σε όλα τα πάνελ του περιπτέρου με διαστάσεις γραφικών 95*117cmβ)Σε όλη την επιφάνεια τωνμισών πάνελ του περίπτερου σας. Σημειώστε ότι για ολική κάλυψη του περίπτερου σαςμε γραφικά διαστάσεων 100*250 cm θα υπάρξει επιπρόσθετη χρέωση
  5. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη, κλπ.)
  6. Αποθήκη 2 τ.μ. με κρεμάστρα
  7. Βασική καταχώρηση αλφαβητικά στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης
  8. Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς και  τις 2 πρώτες ημέρες της έκθεσης για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής  σας, αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία της έκθεσης
  9. Παροχή στοιχείων για την αγορά
  10. Μεταφορά διαφημιστικού υλικού σε ποσότητες που καθορίζονται  με βάση τα τ.μ. ανά  εκθέτη, καθώς και βάσει συγκεκριμένων οδηγιών τόσο για το φορτίο όσο και για τις ημερομηνίες (1-2 κιβώτια ανά εκθέτη). Σημειώστε ότι δεν γίνονται επιστροφές  του διαφημιστικού σας υλικού

Το κόστος συμμετοχής είναι 525/ τμ + Registration Coordination fee 520€. Το Registration Coordination περιλαμβάνει την εγγραφή της εταιρείας σας στην έκθεση και στον κατάλογο της έκθεσης, τις υπηρεσίες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE κατά την προετοιμασία της συμμετοχής σας,  την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για την εταιρεία σας (αλληλογραφία με την διοργανώτρια εταιρεία, διαδικασίες και λεπτομέρειες της συμμετοχής σας) όσο και κατά την διάρκεια της έκθεσης.  

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα συντονίσει όλα τα διαδικαστικά για τη δημιουργία του περιπτέρου σας, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία με την έκθεση με στόχο μία άρτια ελληνική παρουσία.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ

Όροι Συμμετοχής 
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα 
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής και την αντίστοιχη προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της συν το Registration Coordination fee 520€. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής συν το Registration Coordination fee 520€ άμεσα μέχρι τις 30/8/2019
β) Δεύτερη καταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 18/10/2019
γ) Εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 26/11/2019 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη.Η τιμολόγηση θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα καταβληθεί έως 3/1/2020Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής, που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715
ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS CONSULTING SMPC
ALPHA BANK
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 360002320007254
ΙΒΑΝ: GR09 0140 3600 3600 0232 0007 254
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT TRADE EXHIBITIONS AND EXPORTS CONSULTING SMPC
Να σημειώσετε, ότι το παραστατικό ή η ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά και να  μας αποσταλεί στο παρακάτω email ή fax.

Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούμε, να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα