Διεθνής έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/07/2019 / ΩΡΑ: 21:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή,  f.re.e 2020, που διοργανώνεται  από τις  19 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 140.000 επισκέπτες σημειώνοντας ρεκόρ και φέτος  Η ατμόσφαιρα, που επικράτησε στις αίθουσες, ήταν πολύ ενθουσιώδης. Περισσότερες από 1.300 εταιρείες από 70 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εκθέτες και επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι με την ανανεωμένη δομή της έκθεσης. Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η f.re.e δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας. Στην προηγούμενη διοργάνωση, τιμώμενη χώρα ήταν η Τσεχία , η οποία παρουσίασε στους επισκέπτες τις προσφερόμενες ταξιδιωτικές, ψυχαγωγικές, καθώς και πολιτιστικές επιλογές τη χώρας. Για την Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής. Κάθε χρόνο η Ελλάδα εκπροσωπείται με πολλές συμμετοχές εκθετών. Τέλος, στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσει και να οργανώσει τις διακοπές του.

Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων, σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), υγεία, ομορφιά, ευεξία, ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί, ποδηλασία, ποδήλατα, εξοπλισμός, διοργάνωση εκδρομών.
Σπορ για ιδιαίτερα γούστα: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing, αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός, άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ 
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ 

Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.