Συναυλία με μουσικά σχήματα Jazz στο Σπήλαιο Κάψια στο πλαίσιο της δράσης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «Ο πολιτισμός ενισχύει την επιχειρηματικότητα»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/07/2019 / ΩΡΑ: 12:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην προσπάθεια για την ανάδειξη της Αρκαδίας και την αύξηση του τουρισμού και σε συνεργασία με το Ίδρυμα «George Best Costacos» παρουσιάζουν τα μουσικά σχήματα Jazz του «Leighton Park School» του Λονδίνου την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στα Σπήλαια Κάψια.

Η χορωδία τελεί υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Rosemary Scales

To Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «GEORGE BEST COSTACOS», ασχολείται με τον αγώνα κατά του καρκίνου του εγκεφάλου και οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο ως φόρο τιμής στον ηθοποιό του Broadway, Γεώργιο Μπεστ Κωστάκο που έφυγε πρόωρα από την εν λόγω ασθένεια.

Στα πλαίσιο των παγκοσμίων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιδρύματος, που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια ίδρυσής του, ο Πρόεδρος του και Ιδρυτής του «George Best Costacos» στη Νέα Υόρκη κ. Νίκος Φλώρος, επέλεξε και τη γενέτειρα πατρίδα του, για να πραγματοποιηθεί η συναυλία του «Leighton Park School» μεταξύ των συναυλιών που έχουν προγραμματίσει.

To «Leighton Park» είναι μια από τις καλύτερες Ακαδημίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Λονδίνου με πολλές δράσεις σε πολιτισμό και αθλητισμό.

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.