arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, “f.re.e 2020”
trade e1561449994536

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή,  f.re.e 2020, που διοργανώνεται  από τις  19 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Θέματα που προβάλλονται 

Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων, σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), υγεία, ομορφιά, ευεξία, ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί, ποδηλασία, ποδήλατα, εξοπλισμός, διοργάνωση εκδρομών.
Σπορ για ιδιαίτερα γούστα: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing, αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός, άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές.

Η Συμμετοχή σας για το 2020

  1. Ενοίκιο χώρου 
  2. Αναβαθμισμένη Κατασκευή και βασικός εξοπλισμός περιπτέρου, που περιλαμβάνει φωτισμό 3 spotlights, παροχή ρεύματος  10kW (230v/400 V, 50Hz), ντουλάπια (100 Χ100 cm), 1 σκαμπό τύπου μπαρ, 4 καρέκλες, 1 τετράγωνο τραπέζι, 1 κρεμάστρα)
  3. Γραφικά της επιλογής σας : α) Περίπτερο 6-12 τ.μ. Επωνυμία της εταιρείας σας στη  μετόπη του περιπτέρου,  στο info counter και σε 2 πάνελ της επιλογής σας.β) Περίπτερο 12-18 τ.μ.Επωνυμία της εταιρείας σας στη μετόπη του περιπτέρου,σε 2 info counter και σε 3 πάνελ της επιλογής σας.γ) Περίπτερο 18-25 τ.μ. Επωνυμία της εταιρείας σας στη μετόπη του περιπτέρου,σε 3 info counter και σε 4 πάνελ της επιλογής σας.                                    Σημειώστε ότι για ολική κάλυψη του περίπτερου σας με γραφικά θα υπάρξει επιπρόσθετη χρέωση
  4. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη, κλπ.)
  5. Βασική καταχώρηση αλφαβητικά στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης
  6. Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
  7. Παροχή στοιχείων για την αγορά
  8. Μεταφορά διαφημιστικού υλικού σε ποσότητες που καθορίζονται  με βάση τα τ.μ. ανά  εκθέτη, καθώς και βάσει συγκεκριμένων οδηγιών τόσο για το φορτίο όσο και για τις ημερομηνίες.

Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα συντονίσει όλα τα διαδικαστικά για τη δημιουργία ενός National Pavilion και με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με την έκθεση με στόχο μία άρτια ελληνική παρουσία.
Το κόστος συμμετοχής είναι 575€ / τμ + Registration Cordiantion Fee 695€ για τομείς που σχετίζονται με ταξίδια, υγεία και ευεξία ( travel, health & wellness).

Το κόστος συμμετοχής για γωνιακό περίπτερο είναι 600/ τμ + Registration Coordination Fee 695€
Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

Το Registration Coordination Fee περιλαμβάνει την εγγραφή της εταιρείας σας στην έκθεση και στον κατάλογο της έκθεσης, τις υπηρεσίες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE κατά την προετοιμασία της συμμετοχής σας, την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για την εταιρεία σας (αλληλογραφία με την διοργανώτρια εταιρεία, διαδικασίες και λεπτομέρειες της συμμετοχής σας) όσο και κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ 
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ 

Eιδικές Κατασκευές 

Σε περίπτωση που κάποιος εκθέτης επιθυμεί ειδική κατασκευή η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE αναλαμβάνει να προτείνει και να φέρει εις πέρας την ειδική κατασκευή με το διαφοροποιημένο κοστολόγιο ανά τ.μ. Σε περίπτωση αναβαθμισμένης κατασκευής του συνόλου της συμμετοχής θα υπάρξει επιπρόσθετη χρέωση μετά από ενημέρωση και την σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων.
Όροι Συμμετοχής 
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα 

Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής και την αντίστοιχη προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της συν το Registration Coordination fee. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής συν το Registration Coordination fee
β) Καταβολή του υπολοίπου 35% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις  20/9/2019 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη.
γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 20/12/2019 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη. Η τιμολόγηση θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα καταβληθεί έως 10/1/2020.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής, που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 //ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ALPHA BANK: ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 3600 – 0232 – 0007 – 254 // ΙΒΑΝ: GR09 0140 3600 3600 0232 0007 254
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT  TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING  PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε, ότι το παραστατικό ή η ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά και να  μας αποσταλεί στο παρακάτω email ή fax.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα