arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διοργάνωση Ελληνικού Εθνικού Περιπτέρου στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού REISEN HAMBURG 2020 Αμβούργο, 5-9 Φεβρουαρίου 2020
exhibitor

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της νέας δραστηριότητας που αναπτύσσει με Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα σε επιλεγμένες εκθεσιακές εκδηλώσεις, διοργανώνει για πρώτη φορά Ελληνικό Εθνικό Περίπτερο στη διεθνή Έκθεση τουρισμού REISEN HAMBURG που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο στις 5-9 Φεβρουαρίου 2020.
Η REISEN HAMBURG είναι μία δυναμικά ανερχόμενη Έκθεση που απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού τόσο στη Γερμανία όσο και σε πολλές άλλες χώρες και αφορά διάφορες μορφές τουρισμού, παραδοσιακής μορφής αλλά και  εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων. Συγκεκριμένα, στην REISEN HAMBURG προβάλλονται μεταξύ άλλων κέντρα χαλάρωσης και ευεξίας spa, camping, ξενοδοχεία και καταλύματα, δραστηριότητες αναψυχής, Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού,
ειδικές εκδόσεις ταξιδιωτικού περιεχομένου, ταξιδιωτικά πρακτορεία, υπηρεσίες μεταφοράς, πακέτα city-break, φυσιολατρικός τουρισμός, τοπική γαστρονομία, κλπ.
Στην REISEN HAMBURG μετέχουν 750 εκθέτες από 42 χώρες σε 77.000μ2 εκθεσιακού χώρου, η επισκεψιμότητά της εμφανίζει συνεχή αύξηση και την τελευταία φορά δέχθηκε περισσότερους από 80.000 επαγγελματίες του κλάδου που επιδιώκουν να αυξήσουν την πελατεία τους τόσο από τη Γερμανία και ειδικότερα την αγορά της Βόρειας Γερμανίας όσο και από πολλές άλλες χώρες.
Στόχος της διοργάνωσης του Ελληνικού Περιπτέρου είναι να δώσει την ευκαιρία σε ελληνικές εταιρίες του χώρου να έχουν παρουσία ως εθνική συμμετοχή, να προβάλουν τα πακέτα και τις υπηρεσίες τους, να διευρύνουν τη δικτύωσή τους στη διεθνή αγορά και να επιδιώξουν την εξασφάλιση νέων συνεργασιών και την προσέλκυση περισσότερων πελατών. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα σε Περιφέρειες και Δήμους να έχουν παρουσία και να εκπροσωπήσουν συλλογικά εταιρίες, καταστήματα, αγροτικά προϊόντα, καλλιτεχνικά και τουριστικά είδη, βιομηχανίες-βιοτεχνίες και διάφορες συναφείς δραστηριότητες της περιοχής τους.
Το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο θα είναι σε κεντρικό σημείο του Hall, τύπου νησίδας με 4 πλευρές ελεύθερες ώστε να έχει αναγνωρισιμότητα και υψηλή επισκεψιμότητα, θα έχει συνολική έκταση 72μ2 (6μΧ12μ). Προβλέπεται να περιλαμβάνει 8 stand για ενδιαφερόμενες εταιρίες ή Περιφέρειες-Δήμους, το καθένα έκτασης 9μ2 (3μΧ3μ), από τα οποία τα 4 είναι γωνιακά με 2 πλευρές ελεύθερες και τα άλλα 4 ενδιάμεσα με 1 πλευρά ελεύθερη.

Προσκαλούμε ενδιαφερόμενες εταιρίες και Φορείς όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας συμπληρωμένη τη συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) στο y.patsiavos@ahk.com.gr μέχρι 31/10/19. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Manager, τηλ. 2106419026, y.patsiavos@ahk.com.gr και την εκπρόσωπο του Εκθεσιακού Αμβούργου κα Δήμητρα Τσατσάνη, τηλ. 2310327733, d.tsatsani@ahk.com.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα