arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Συναυλία με μουσικά σχήματα Jazz στο Σπήλαιο Κάψια στο πλαίσιο της δράσης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «Ο πολιτισμός ενισχύει την επιχειρηματικότητα»
FOTO e1561990717440

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην προσπάθεια για την ανάδειξη της Αρκαδίας και την αύξηση του τουρισμού και σε συνεργασία με το Ίδρυμα «George Best Costacos» παρουσιάζουν τα μουσικά σχήματα Jazz του «Leighton Park School» του Λονδίνου την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στα Σπήλαια Κάψια.

Η χορωδία τελεί υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Rosemary Scales

To Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «GEORGE BEST COSTACOS», ασχολείται με τον αγώνα κατά του καρκίνου του εγκεφάλου και οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο ως φόρο τιμής στον ηθοποιό του Broadway, Γεώργιο Μπεστ Κωστάκο που έφυγε πρόωρα από την εν λόγω ασθένεια.

Στα πλαίσιο των παγκοσμίων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιδρύματος, που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια ίδρυσής του, ο Πρόεδρος του και Ιδρυτής του «George Best Costacos» στη Νέα Υόρκη κ. Νίκος Φλώρος, επέλεξε και τη γενέτειρα πατρίδα του, για να πραγματοποιηθεί η συναυλία του «Leighton Park School» μεταξύ των συναυλιών που έχουν προγραμματίσει.

To «Leighton Park» είναι μια από τις καλύτερες Ακαδημίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Λονδίνου με πολλές δράσεις σε πολιτισμό και αθλητισμό.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα