PAN AFRICAN TRADE & INVESTMENT EXPO 2020

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/07/2019 / ΩΡΑ: 21:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ
Ο εκθεσιακός οργανισμός CNR Τουρκίας, το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικο Επιμελητήριο (ΕΤΕΕ) και το Ελληνοβουλγαρικό & Βιομηχανικο Εμπορικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΒΕ), ενημερώνουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους για την Παναφρικανική Έκθεση Εμπορίου και Επενδύσεων (Pan African Trade and Investment Expo), που θα πραγματοποιηθεί στην Addis Abeba, την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας από  19-22 Μαρτίου 2020.
Την τελευταία δεκαετία η Αφρική έχει γίνει το ανερχόμενο αστέρι της παγκόσμιας οικονομίας, με αυξανόμενο αριθμό επενδύσεων και εμφανίζει τεράστιες δυνατότητες εισαγωγών από ευρωπαϊκές χώρες.
Η Παναφρικανική Εμπορική και Επενδυτική Έκθεση (Pan African Trade and Investment Expo), διοργανώνεται με στόχο τη βελτίωση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των Aφρικανικών χωρών, με τις αναπτυγμένες χώρες του κόσμου για την αύξηση του όγκου εγχώριου εμπορίου της Αφρικής με στόχο τα 350 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η CNR, η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων στην Τουρκία, ένωσε τις δυνάμεις της με το Παναφρικανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο PACCI, τα Εμπορικά Επιμελητήρια ECCSA της Αιθιοπίας και την WWTI (UK) Plc.
για να οργανώσουν την Παναφρικανική Έκθεση Εμπορίου και Επενδύσεων, ως Παγκόσμια Εμπορική Έκθεση (Pan African Trade and Investment Expo).
Η Παναφρικανική Εμπορική και Επενδυτική έκθεση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για την είσοδο των επιχειρήσεων σε νέες αγορές.
Η έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει 25 περίπτερα χωρών, 600 εκθέτες από 80 χώρες και 90.000 επαγγελματίες αγοραστές.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 211 70000264-11

 

Οι κύριοι τομείς των προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην  Παναφρικανική Έκθεση Εμπορίου
και Επενδύσεων είναι:
1) Κλάδος κατασκευών: Κατασκευές δρόμων, γεφυρών κτλ., Μηχανήματα οδοποιίας, Χημικά προϊόντα, Ανελκυστήρες, Μεταλλικές πόρτες, Βαφές, Μεταλλικά προϊόντα, Κεραμικά, Μάρμαρα, Φωτισμός και ηλεκτρικές συσκευές, PVC & σωλήνες, Γεννήτριες και λοιπά προϊόντα που αφορούν την οικοδομική δραστηριότητα.

 

2) Κλάδος επεξεργασίας τροφίμων: Μηχανήματα συσκευασίας, Μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων κλπ.
3) Γεωργικός κλάδος: Σπόροι, Χημικά, Λιπάσματα, Μηχανήματα & Εξοπλισμός, Συστήματα αποθήκευσης και επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων κ.λ.π.

4) Κλάδος τροφίμων και ποτών: Όσπρια, Προϊόντα ζαχαροπλαστικής, Δημητριακά, Φυτικά λίπη & Έλαια, Γαλακτοκομικα και γενικως ολοι οι κλαδοι και  προιοντα τροφιμων & ποτων.

Είδη σπιτιού και κουζίνας:
α)  Βιομηχανικός Εξοπλισμός Ξενοδοχείων & Εστιατορίων.
β) Οικιακός Εξοπλισμός & Αξεσουάρ, Πλαστικά και ανοξείδωτα είδη κουζίνας, Οικιακές Συσκευές & Ηλεκτρονικά Είδη, Υφάσματα εσωτερικών χώρων: Κουρτίνες, Υφάσματα Επιπλώσεων, Ταπετσαρίες, Λευκά είδη,  Χαλιά & Επενδύσεις δαπέδων, Προϊόντα Μπάνιου κλπ.

γ) Έπιπλα, πρώτες ύλες επίπλων και αξεσουάρ.

 Ρούχα και υποδήματα: Γυναικεία, ανδρικά, παιδικά ρούχα και υποδήματα.
 Παιδικά είδη: καροτσάκια μεταφοράς, πάνες, παιχνίδια και εκπαιδευτικά προϊόντα.

Ακίνητα και Επενδύσεις.

 Ασφάλεια & Άμυνα.

Με τα 35 χρόνια εμπειρίας της CNR σε συνδυασμό με την εμπειρία των Επιμελητηρίων και τις μεγάλες δυνατότητες απορρόφησης προϊόντων  στην Αφρική, η έκθεση αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία για όλες τις συμμετέχουσες εταιρείες, τους δήμους, περιφέρειες και τους οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Παναφρικανικό forum
Το Αιθιοπικό Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας θα προσκαλέσει πρωθυπουργούς, υπουργούς και επιχειρηματίες από όλες τις αφρικανικές χώρες για να συζητήσουν τις κοινές στρατηγικές προς την ενίσχυση του αφρικανικού εμπορίου.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,  ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!
Τα Επιμελητήρια ΕΤΕΕ & ΕΒΕΕ, σας καλούν να συμμετέχετε ως εκθέτης στη μεγαλύτερη Παναφρικανική Έκθεση Επενδύσεων και Εμπορίου (Pan African Trade and Investment Expo), που θα πραγματοποιηθεί στηνAddis Abeba, την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας από  19-22 Μαρτίου 2020.
ΓΙΝΕ ΕΚΘΕΤΗΣ ΤΩΡΑ!!!!
Οι εταιριες που θα δηλωσουν συμμετοχη εως 30 Σεπτεμβριου 2019, θα εχουν εκπτωση 10%.
Εάν ενδιαφέρεστε να είστε εκθέτης στην παραπάνω έκθεση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κ. Διονυσία Κατσανούλη στο τηλ. 2117000264-7 και τα mail fairs@etee.gr και visitors@etee.gr για πληροφορίες σχετικά με τον τιμοκατάλογο, ενημερωτικά φυλλάδια και διάγραμμα του χώρου της έκθεσης.

Το 2020 τα δύο Επιμελητήρια θα πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές αποστολές:

Α)  Στις 110 διεθνείς εκθέσεις στην Τουρκία
Β)  Στις 4 διεθνείς εκθέσεις στο Hong Kong
Γ)  Στις 2 εκθέσεις στην Αμερική.