Διεθνής Έκθεση “Sign Istabul 2019”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/08/2019 / ΩΡΑ: 21:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Κατά τις ημερομηνίες  19-22 Σεπτεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση SIGN ISTANBUL 2019- Industrial Advertising and Digital Printing Technologies Fair από την Ένωση Εξαγωγέων Μεταλλευμάτων και Μετάλλων Istanbul στην Istanbul – Turkey  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς χρωστικές ουσίες, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ψηφιακή εκτύπωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, βαφή και τεχνολογίες εκτύπωσης, LED systems, Συστήματα 3D Εκτύπωση, διαφημιστικά προϊόντα κλπ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Eξωτερικών της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (18-21 Σεπτεμβρίου 2019)  και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (18-21 Σεπτεμβρίου 2019)  το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18-21 Σεπτεμβρίου 2019)  (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://en.signistanbul.com/

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Πρεσβείας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 16.08.2019 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr