ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ “ÇUKUROVA” 2019

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/08/2019 / ΩΡΑ: 21:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Μεταξύ των ημερομηνιών 1-6 Οκτωβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Έκθεση ÇUKUROVA ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 2019 στην ADANA από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Μεσογείου  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: επίπλων σπιτιού, γραφείου και εξωτερικού χώρου, διακόσμησης, εσωτερικής αρχιτεκτονικής, φωτιστικών, λευκών ειδών, ηλεκτρονικών ειδών και αξεσουάρ σπιτιού κτλ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (30 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2019) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (30 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2019)  το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (30 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2019) (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία .

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα :http://adanamobilyafuari.com/en/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 23/8/2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail: atina@trade.gov.tr.