arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση 12η İSTANBUL FASHION CONFERENCE
trade e1561449994536

Κατά τις ημερομηνίες 2-3 Οκτωβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση 12η İSTANBUL FASHION CONFERENCE από την Ένωση Κατασκευαστών Ενδυμάτων στην Istanbul – Turkey  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς ετοίμου ενδύματος και μόδας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Eμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (14 Οκτωβρίου 2019) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 14 Οκτωβρίου 2019 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 14 Οκτωβρίου 2019 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.istanbulmodakonferansi.com/home.html

 Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 2/9/2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail  atina@trade.gov.tr.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα