arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Παράταση υποβολής για τη συμμετοχή στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019
exhibitor

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019 που θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo αποτελεί την εξειδικευμένη, επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και την εξωστρέφεια. Η έκθεση θα συγκεντρώσει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών, για να τις διασυνδέσει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες. Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στην αγορά μια έκθεση που αντιπροσωπεύει αντάξια την δυναμική του κατασκευαστικού κλάδου και να αποτελέσει τη σημαντικότερη πλατφόρμα επικοινωνίας του.

Προκειμένου να επιτύχουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην εν λόγω έκθεση, σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε, ώστε να ενημερωθούν τα μέλη σας για τη δυνατότητα συμμετοχής στο χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι συμμετέχοντες στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεν θα επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος, αλλά λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενoΙ να αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) στο email: ddbmaet@ppel.gov.gr ή στο φαξ: 2713601115, μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 .

Πληροφορίες: 2713-601116 / 601115 (Κ. Ψυχάρης )

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα