arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Σεμινάριο Οινογνωσίας-Οινογευσίας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για επαγγελματίες της εστίασης του Ν. Αρκαδίας
wines2 e1558693572600

Με σκοπό την αποτελεσματική προώθηση των τοπικών προϊόντων ΠΟΠ της Αρκαδίας, και εν όψει της εκδήλωσης «Γιορτή Κρασιού» στο Ζευγολατιό, Σάββατο 31 Αυγούστου το βράδυ, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού, το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει σεμινάριο οινογνωσίας το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 17:00 για τους επαγγελματίες της εστίασης.

Εξασφαλίστε μια θέση στο μεθυστικό ταξίδι του κρασιού με ξεναγό τον Πρόεδρο των Ελλήνων Οινοχόων Ανδρέα Ματθίδη. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην, κατάλληλα εξοπλισμένη, αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. (25ης Μαρτίου & Πανός 21. Είσοδος από 25ης Μαρτίου.

Η θεματολογία θα υποστηρίζεται από οπτικο-ακουστικό υλικό, αλλά και γευσιγνωσία με έμφαση τα οργανοληπτικά στοιχεία του οίνου Μαντινεία ΠΟΠ Μοσχοφίλερο όπως και τη δυναμική του μοσχοφίλερου ως προς την αρμονική του σχέση με το φαγητό. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει επίσης και εισαγωγικές αρχές στην Οινοχοία. Τα κρασιά θα προσφέρουν τα οινοποιεία της περιοχής που παράγουν ΠΟΠ Μοσχοφίλερο.

Το σεμινάριο έχει στόχο να προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση στους επαγγελματίες της εστίασης για την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το παρόν σεμινάριο απευθύνεται στους Αρκάδες επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης του Νομού Αρκαδίας

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (έως 48 άτομα) βάσει της ημερομηνίας της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

 Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Oops! We could not locate your form.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα