Εκθέσεις “INTERMOB” και “WOOD PROCESSING MACHINERY”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/09/2019 / ΩΡΑ: 21:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ

Μεταξύ των ημερομηνιών 12-16 Οκτωβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί οι Διεθνείς Εκθέσεις “INTERMOB 2019” και “WOOD PROCESSING MACHINERY 2019” από την εταίρια “Reed TÜYAP International Trade Fairs Inc” στην Τουρκία – ISTANBUL  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Βιομηχανίας επίπλων, αξεσουάρ επίπλων, δασικών προϊόντων και τεχνολογιών ξύλου, μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου, μηχανημάτων κοπής και εργαλείων επεξεργασίας ξύλου.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο,  το οποίο διαρκεί 3 μέρες (11-14 Οκτωβρίου 2019) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 11-14 Οκτωβρίου 2019 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 11-14 Οκτωβρίου 2019  (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://intermobistanbul.com/en/

http://agacmakinesi.com/en/

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο: 210 722 21 96 ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και να την στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 13.09.2019 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@trade.gov.tr